foto

Rayford Barnes

  • nar. 23.10.1920
    Whitesboro, Texas, USA
  • zem. 11.11.2000 (80 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Espacios
1994 Wyatt Earp: Return to Tombstone - a.z.
1982 Wild Women of Chastity Gulch, The (TV film)
1981 Na život a na smrt
1978 Kouzelná Lassie
1976 Dynasty (TV film)
Invisible Strangler
1975 Breakheartský průsmyk
Daughters of Joshua Cabe Return, The (TV film)
Mitchell
1973 Cahill, U. S. marshal
Trpasličí gang
1972 Dobytí Planety opic
1971 Lov
1969 Divoká banda
1966 Jesse James Meets Frankenstein's Daughter
1965 Shenandoah
1964 Guns of Diablo
1963 Sunday in New York
1962 Three Stooges in Orbit, The
1961 Fury River - a.z.
1960 13 Fighting Men
Bells Are Ringing
Cimarron
Na sever Aljašky
Young Jesse James
1959 Hrstka statečných
Lone Texan
Přestřelka v Dodge City
1958 Fort Massacre
Šerifem proti své vůli
1957 Beginning of the End
Gun Glory
The Invisible Boy
1956 Stagecoach to Fury
The Burning Hills
The Revolt of Mamie Stover
The Young Guns
1955 Bowery to Bagdad
Seven Angry Men
Válečný pokřik
Wichita
1954 Desperado, The
Drum Beat
Return from the Sea
1953 Hondo
Red River Shore
Ten cizinec měl zbraň
1952 Thunderbirds

TV seriály

1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Dangerous Curves (TV seriál)
1988 Roseanne (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 The Quest (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 Dusty's Trail (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
Primus (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Neúplatný (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 The Great Adventure (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 The Twilight Zone (TV seriál)
A Quality of Mercy (S03E15)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Manhunt (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Troubleshooters (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
Target (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 26 Men (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Harbor Command (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 The Man Called X (TV seriál)
West Point (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Fury (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Roy Rogers Show (TV seriál)
1950 Racket Squad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace