foto

Michael Adler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Peppermint: Anděl pomsty
2016 The Wedding Party
2010 Anderson's Cross
1999 Můj nejoblíbenější marťan
1998 Dopisy od vraha

TV seriály

2017 Doubt (TV seriál)
Then and Now (E02)
2015 Temný případ (TV seriál)
Kostel v troskách (S02E06)
2012 Zajatci předměstí (TV seriál)
Down Time (S01E18)
2010 Obhájci (TV seriál)
Las Vegas vs. Johnson (E07)
Pilot (E01)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Vyděrač (S05E01)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kost, která pěnila (S04E15)
2008 Bratři a sestry (TV seriál)
Domy ze skla (S03E01)
Předchozí závazky (S02E16)
2007 Žralok (TV seriál)
No Holds Barred (S02E06)
Dr. House (TV seriál)
Ošklivec (S04E07)
2005 O.C. (TV seriál)
The End of Innocence (S03E03)
The Aftermath (S03E01)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Smrt hvězdy (S01E15)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Air Force One (S01E01)
Vzkvétající město (TV seriál)
The Love of Money (S02E01)
2002 Do Over (TV seriál)
The Court (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Dopis (S08E20)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Nejkrásnější ze všech darů (S07E09)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
Providence (TV seriál)
1998 Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Party (S01E08)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Perné dny (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace