foto

Brian Haley

  • nar. 12.2.1963 (55 let)
    Seattle, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Courting Des Moines
2015 Bonding
2014 Velký draft
2011 Správci osudu
2009 Únos vlaku 1 2 3
2008 Gran Torino
2006 Skrytá identita
2001 Muž, který nebyl
Pearl Harbor
1999 Třináctý rok (TV film)
1997 Bláznivé manévry
Ta zatracená kočka
1996 Mars útočí!
1994 Malí obři
Totální okno
Trable prcka Binka
1992 Superpilot
1990 Poochinski (TV film)
1989 Navždy
1988 Vojenský soud se vzbouřenci z lodi Caine (TV film)

TV seriály

2016 Kevin si počká (TV seriál)
The Power of Positive Drinking (S01E09)
2014 Deadbeat (TV seriál)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Thirsty Bird (S02E01)
Černá listina (TV seriál)
The Scimitar (No. 22) (S02E07)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Zlaté dny pro chlapce a děvčata (S05E01)
2011 Onion SportsDome (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Double-Edged Sword (S05E14)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
2009 Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nájemný vrah (S07E12)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nerozvedená (S04E01)
2003 The Brotherhood of Poland, New Hampshire (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
A Ticket Grows in Brooklyn (S05E09)
Goodbye to All That (S05E05)
1998 Maggie Winters (TV seriál)
The Hughleys (TV seriál)
1997 The Weird Al Show (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1992 Great Scott! (TV seriál)
1991 Davis Rules (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1989 Ann Jillian (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)

TV pořady

1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace