foto

Jeremy Ray Taylor

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • To (2017)

    - V knize se o historii Derry nezajímal Ben Hanscom (Jeremy Ray Taylor), jako je tomu ve filmu, nýbrž Mike Hanlon (Chosen Jacobs), který získal mnoho informací díky svému otci. (Niggy)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Geostorm: Globální nebezpečí
To
2015 Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda
Ant-Man
The History of Us (TV film)
2013 42

TV seriály

2016 Good Behavior (TV seriál)
2011 Psychologie mezi řádky (TV seriál)

TV pořady

2017 MTV Movie & TV Awards 2017 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace