foto

David Von Ancken

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Awakening (TV film)
2006 Muž proti muži
2001 Bullet in the Brain

TV seriály

2016 MacGyver (TV seriál)
Hell on Wheels (TV seriál)
Done (S05E14)
2015 Code Black (TV seriál)
Tut (TV seriál)
2014 Inteligence (TV seriál)
Salem (TV seriál)
All Fall Down (S01E13)
The House of Pain (S01E10)
Our Own Private America (S01E07)
další epizody (5)
Californication (TV seriál)
Půl hodinky, možná míň (S07E08)
Výkop (S07E06)
Kokoti (S07E04)
2013 Hell on Wheels (TV seriál)
Big Bad Wolf (S03E01)
Upíří deníky (TV seriál)
After School Special (S04E10)
Californication (TV seriál)
V oblacích (S06E06)
Z deště pod rockový okap (S06E05)
Do pekla v kůži (S06E04)
2012 Profesionální lháři (TV seriál)
Hell on Wheels (TV seriál)
The White Spirit (S02E07)
Viva la Mexico (S02E01)
God of Chaos (S01E10)
další epizody (4)
Lovci zločinců (TV seriál)
Blue Code (S01E15)
2011 Hell on Wheels (TV seriál)
Immoral Mathematics (S01E02)
Pilot (S01E01)
Upíří deníky (TV seriál)
Crying Wolf (S02E14)
Californication (TV seriál)
Exile on Main St. (S04E01)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
Under Control (S01E18)
2009 Californication (TV seriál)
Příchody a odchody (S03E11)
Hloupí, ale šťastní (S03E05)
Pravda a žvást (S03E03)
další epizody (4)
2008 Californication (TV seriál)
In utero (S02E10)
Syrový a vařený (S02E04)
Velký Ashby (S02E02)
další epizody (4)
Hrdinové (TV seriál)
Jsem Smrt, ničitel světů (S03E04)
2007 Super drbna (TV seriál)
2006 Za rozbřesku (TV seriál)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Vektor (S01E03)
Policejní odznak (TV seriál)
Judas Priest (S04E12)
2004 Dotek zla (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Děvčata z továrny (S02E02)
2003 Oz (TV seriál)
A Failure to Communicate (S06E04)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace