foto

Marco Morales

  • nar. Tijuana, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Phobias
The Tax Collector
2019 3 from Hell
Dead End
2018 Peppermint: Anděl pomsty
2017 CHIPS: Bláznivá hlídka
Cops and Robbers
2015 Guilt by Association (TV film)
2014 Bullet
2012 Divoši
Povinnost a čest
Veterán
2011 Tři mušketýři

TV seriály

2018 Ghosted (TV seriál)
The Premonition (E12)
2017 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Problém jménem Maria (S01E17)
2016 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
La Llorona (S03E07)
2015 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zrušte Vánoce (S07E11)
Palebné pole (S06E22)
2014 Mind Games (TV seriál)
2013 East Los High (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Řezník v autě (S09E03)
2012 Doktorka podsvětí (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
J'ai Obtenu Cette (S05E13)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Změna identity (S03E03)
Perníkový táta (TV seriál)
Důležité body (S04E04)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Polibek na Cello (S11E21)
2010 Zákon gangu (TV seriál)
Razie (S03E06)
2009 Dark Blue (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
Eleventh Hour (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Dancing Lessons (S04E05)
2007 Dirt (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
2003 Carnivale (TV seriál)
Stržen hněvem (S01E10)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2009 Sniper

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky