foto

Martin Faltýn

  • nar. 3.6.1957 (61 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Čertoviny
2012 Modrý tygr
2008 Fišpánská jablíčka (TV film)
2007 Hostel II
2005 Hostel
2004 Jak básníci neztrácejí naději
Kameňák 2
2003 Kameňák
Luther
2002 Waterloo po česku
Černá slečna, slečna Černá (TV film)
2001 Hříšná holka (TV film)
2000 Inverse Canon, The
Český Robinson (TV film)
Český Telecom, dobrý den
1999 Dámě kord nesluší? (TV film)
Fomlesen i kattepine
1998 Dívka tvých snů
Jezerní královna
Můj obr
1997 Objevte svoji vnitřní krásu (studentský film)
1996 Pasáž
1995 Flight for Thirteen (TV film)
1994 Andělské oči
Ještě větší blbec, než jsme doufali
Tři Alberti a slečna Matylda (TV film)
Vekslák aneb Staré zlaté časy
1993 Konec básníků v Čechách
Proces
1991 Kouř
Princezna Fantaghiro: Jeskyně Zlaté růže (TV film)
Žebrácká opera
1990 Vracenky
Zvláštní bytosti
1988 Pražská 5
Sedm hladových
1984 Co je vám, doktore?
Poločas štěstí
1982 Sny o Zambezi

TV seriály

2007 Horákovi (TV seriál)
Kdo jinému jámu kopá... (S01E21)
Četnické humoresky (TV seriál)
Skokan (S03E09)
2000 Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
1999 Policajti z předměstí (TV seriál)
1998 Kinetická encyklopedie všehomíra (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
1993 Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)

Dokumentární

2006 Hon na svatého Maura (TV film)
2004 Lucie Bílá: Láska je Láska

TV pořady

2003 Telebazar (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace