foto

Mitchell Laurance

  • nar. 2.3.1950 (70 let)
    Queens, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Ahoj ségro, sbohem živote! (TV film)
2004 Lost Cause, The
2000 Urban Mythology
1998 Rodina matky Flory (TV film)
1997 Almost Perfect Bank Robbery, The (TV film)
Dokonalý zločin (TV film)
1996 Přiznání milenky (TV film)
To Love, Honor, and Deceive (TV film)
Špinavé kšefty (TV film)
1995 Hořlavina (TV film)
Smrt v malých dávkách (TV film)
1993 Portrét (TV film)
1992 Ruka na kolébce
1991 Absolutní cizinci (TV film)
Runestone
1990 Syngenor
1989 Otčím 2
1987 At Mother's Request (TV film)
Home Fires (TV film)
Spiknutí lásky (TV film)
1985 Raw Tunes

TV seriály

2009 V těle boubelky (TV seriál)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
Life in a Glass House (S01E07)
Dawsonův svět (TV seriál)
That Was Then (S06E16)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
The Scare (S01E11)
Discovery (S01E04)
Kiss (S01E03)
další epizody (5)
Profesionálové z CI5 (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
Apollo One (E02)
Krajní meze (TV seriál)
V jiném životě (S04E04)
1997 Krajní meze (TV seriál) - a.z.
Zvláštní vydání (S03E18) - a.z.
1992 Room for Two (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Cop Rock (TV seriál)
In Living Color (TV seriál)
Příběhy ze života (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Neviditelný štít (S05E17)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Beauty and the Beast (TV seriál)
Though Lovers Be Lost... (S03E01)
1988 Empty Nest (TV seriál)
In the Heat of the Night (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
Something Is Out There (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
The Tortellis (TV seriál)
Villém Tell (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Roxie (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)
CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Loterie (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 Not Necessarily the News (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)

Host

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky