foto

Noble 'Kid' Chissell

  • nar. 16.2.1905
    Indianapolis, Indiana, USA
  • zem. 8.11.1987 (82 let)
    Toluca Lake, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Hrůzný přízrak
1977 Great Gundown, The
Mule Feathers
1976 Alex Joseph and His Wives
1973 All-American Boy, The
Clones, The
1971 Machismo: 40 Graves for 40 Guns
1970 Bigfoot
Cheyennský klub
1969 Dobří a špatní hoši
Koně se také střílejí
Smrt pistolníka
Sweet Charity
1968 Legenda o Lylah Clarové
Something for a Lonely Man (TV film)
The Hellcats
The Shakiest Gun in the West
1967 Krutá noc
Last Challenge, The
Return of the Gunfighter
1966 Co jsi dělal za války, taťko?
Vysoká hra pro pravou dámu
1965 Dívka ze Západu
Velké závody
1964 Ten nejlepší
1963 For Love or Money
Sladká Irma
The Man from Galveston
To je ale bláznivý svět
Twilight of Honor
Čtyři z Texasu
1962 Jako zabít ptáčka
Muž, který zastřelil Liberty Valance
Obchodník s hudbou
Ptáčník z Alcatrazu
1961 Teenage Millionaire
The Young Savages
1960 Heller in Pink Tights
Toby Tyler
1959 Beloved Infidel
Někdo to rád horké
Rio Bravo
Warlock
1958 Chci žít!
Man from God's Country
The Last Hurrah
1957 Přelet přes oceán
The Kettles on Old MacDonald's Farm
1956 Beyond a Reasonable Doubt
Blackjack Ketchum, Desperado
Cesta kolem světa za 80 dní
Pardners
Přesvedčení
The Proud Ones
1955 Frajeři a saze
Lovcova noc
The Girl Rush
The Scarlet Coat
1954 Adventures of the Texas Kid: Border Ambush
The Big Chase
Young at Heart
1953 Abbott a Costello potkávají dr. Jekylla a pana Hydea
Man in the Attic
Sangaree
Woman They Almost Lynched
1952 Tichý muž
1951 I Was a Communist for the FBI
Inside Straight
Raton Pass
1950 Kill the Umpire
Mister 880
Mystery Street
Sierra Passage
The Baron of Arizona
1949 Bad Men of Tombstone
Boston Blackie's Chinese Venture
Grand Canyon
Pinky
Podvod
Ringside
Sorrowful Jones
The Fighting Kentuckian
Trail of the Yukon
1948 Albuquerque
Bledá tvář
The Miracle of the Bells
The Street with No Name
1947 A Likely Story
I Wonder Who's Kissing Her Now
Mr. District Attorney
Road to Rio
The Last Round-up
1946 Gas House Kids
Joe Palooka, Champ
Song of Arizona
Suspense
The Shadow Returns
1945 Dakota
Dillinger
Prison Ship
Three in the Saddle
Žárlivost
1944 Home in Indiana
Když jsi odešel
Lady in the Dark
My Buddy
The Mummy's Ghost
1943 Hranice temnoty
Pistol Packin' Mama
Silent Witness
The Girl from Monterrey
1942 The Mummy's Tomb
1941 Dáma z Louisiany
Go West, Young Lady
Knockout
Public Enemies
Shadow of the Thin Man
1940 Abraham Lincoln
Dark Command
The Leather Pushers
1939 Ex-Champ
Man of Conquest
The Kid from Kokomo
You Can't Get Away with Murder
1938 Come On, Leathernecks!
Federal Man-Hunt
Hollywood Stadium Mystery
Racket Busters
Spirit of Youth
1937 Black Legion
Heidi
Poznamenaná žena
San Quentin
Youth on Parole
1936 After the Thin Man
Two-Fisted Gentleman
Žena v rozvodu

TV seriály

1973 Columbo (TV seriál)
Zločinný steh (S02E06)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Destry (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
The Adventures of Dr. Fu Manchu (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
1950 The Bigelow Theatre (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace