foto

Barry Cahill

  • nar. 28.5.1921
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • zem. 9.4.2012 (90 let)
    Ventura, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Špatné je dobré
1980 Power (TV film)
1979 When You Comin' Back, Red Ryder?
1978 Na svobodě
The New Adventures of Heidi (TV film)
1977 Grand Theft Auto
Operation Petticoat (TV film)
1975 Big Rip-Off, The (TV film)
Half a House
1974 Teenager
1973 Coffy
President's Plane Is Missing, The (TV film)
Sicilské nešpory
Westworld
1972 Groundstar Conspiracy, The
1971 Doctors' Wives
1970 Christine Jorgensen Story, The
Spravedlnost černého muže
1969 Daddy's Gone A-Hunting
File on Devlin (TV film)
Šťastný konec
1968 Pověste je výš
1967 Údolí panenek
1966 Roztržená opona
1965 Naslepo
1962 13 West Street
Sladký pták mládí
1961 Then There Were Three
1959 Battle of the Coral Sea
1958 Imitation General

TV seriály

1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Righteous Apples, The (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 City of Angels (TV seriál)
Letka černých ovcí (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Stěhování 2 (S05E02)
Stěhování 1 (S05E01)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 The Immortal (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)
Family Affair (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 Legend of Jesse James, The (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 The Richard Boone Show (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Don't Call Me Charlie (TV seriál)
Mr. Smith Goes to Washington (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Gunslinger (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
1960 Harrigan and Son (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace