foto

John Beasley

  • nar. 26.6.1943 (77 let)
    Omaha, Nebraska, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Spell
2019 The Turkey Bowl
2017 Haunted Maze
Nesmrtelný život Henrietty Lacksové (TV film)
2016 It Snows All the Time
Second Words
2015 I'll See You in My Dreams
Sinister 2
2014 Očista: Anarchie
2009 For Love of Amy
Na míle daleko (TV film)
2007 Rodina na prvním místě
2004 Kráčející skála
2002 Nejhorší obavy
2001 Padre
2000 Nebezpečná operátorka
Odchody a návraty (TV film)
Píseň svobody (TV film)
The Moving of Sophia Myles (TV film)
Téměř dokonalý zločin
Ďábel přichází
1999 ATF (TV film)
Generálova dcera
Living Witness, The
Léto v Alabamě
1998 Nebezpečná zásilka
Traces of Insanity (TV film)
1997 Apoštol
1996 Panu učiteli s láskou 2 (TV film)
1995 Lék
Ztracený Izaiáš
1994 Malá velká liga
1993 Bourák
Laurel Avenue (TV film)
Nezkrotné srdce
1992 Šampióni
1991 Lucky Day (TV film)
V.I. Warshawski
1989 Bleskurychlá palba

TV seriály

2019 Limetown (TV seriál)
I Have Heard the Future (E01)
The Mandalorian (TV seriál)
Chapter 1: The Bounty (S01E01)
2018 Doktoři (TV seriál)
Spolubojovník (S01E03)
2017 Barva moci (TV seriál)
2012 The Soul Man (TV seriál)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Setkání (S01E01)
Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Beaten/Cover Letter (E14)
Treme (TV seriál)
Dělej si, co chceš (S02E11)
Co je to New Orleans? (S02E09)
Můžu to vzít zpátky? (S02E08)
další epizody (4)
2010 Kriminálka Miami (TV seriál)
Duch (S08E20)
2007 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Slepice, nebo vejce (S04E03)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Podezření (S04E12)
2006 Pokoj č. 10 (TV seriál)
The Comb and the Box (E02)
Everwood (TV seriál)
Sbohem, lásko (S04E20)
Účtování (S04E19)
Pravda a následky (S04E16)
další epizody (5)
2005 Everwood (TV seriál)
Líp tě poznat (S04E09)
Možnost volby (S04E07)
Ve čtyřech (S04E05)
další epizody (9)
2004 Everwood (TV seriál)
Hop nebo trop (S03E06)
...tak se z lesa ozývá (S03E02)
Den končí (S02E22)
další epizody (13)
2003 Everwood (TV seriál)
Nepovedené svátky (S02E10)
Jako ve filmu (S02E09)
Břemeno pravdy (S02E08)
další epizody (20)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Těžké rozhodnutí (S05E07)
Šok a hrůza (S04E24)
2002 Everwood (TV seriál)
Pohádka díkůvzdání (S01E11)
Je přítomen lékař? (S01E10)
Něžné války (S01E09)
další epizody (11)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Komplexní hodnocení (S01E22)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Únosce a nalezená (S01E03)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Psí dny (S02E07)
1999 Milénium (TV seriál)
Goodbye to All That (S03E22)
Via Dolorosa (S03E21)
Darwin's Eye (S03E17)
1998 Chameleon (TV seriál)
Rodokmen: 2. část (S02E22)
Rodokmen: 1. část (S02E21)
1996 Jilmová ulice (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
1993 Missing Persons (TV seriál)
Nedotknutelní (TV seriál)
1990 Brewster Place (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky