foto

Jeremy Denzlinger

  • nar. 24.11.1973 (46 let)
    Groves, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn)
2015 Battle Scars
2013 Dancing on a Dry Salt Lake
2012 Adopce hrůzy (TV film)
Teenage Bank Heist (TV film)
2011 Let Go
2010 Land of the Astronauts, The
2002 Face of the Serpent, The
2001 Pearl Harbor
Psanci Ameriky
2000 Jdi za svým srdcem
Muhammad Ali: Král světa (TV film)
Piknik (TV film)
Slečna Drsňák
Těžkej rock (TV film)
1999 Tvář na zabití (TV film)
Vítězové a poražení

TV seriály

2020 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Flight Plan (S17E12)
2018 Strange Angel (TV seriál)
Glorification of the Chosen One (S01E07)
Zelenáč (TV seriál)
Time of Death (S01E08)
2017 Trial & Error (TV seriál)
An Unwelcome Distraction (S01E04)
2016 Tým Škorpion (TV seriál)
Ticker (S02E19)
Průměrňákovi (TV seriál)
Stát se mužem (S07E16)
2014 Partners (TV seriál)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Rodinná pouta (E10)
Společenství (E06)
2012 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kriminálka nemá šťávu (S12E16)
2011 Šéf (TV seriál)
Swallow (S01E03)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Na raketě (S02E21)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
A co teď? (S03E01)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
The Luckiest Man (E07)
Gary Unmarried (TV seriál)
Gary Apologizes (S02E08)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Boj o letadlo (S08E04)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Požitek z lásky (S01E09)
Hořící dům lásky (S01E07)
Začíná to jiskřit (S01E05)
Za svitu měsíce (TV seriál)
Love Lasts Forever (E11)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Misled and Misguided (S04E10)
2007 12 Miles of Bad Road (TV seriál)
Drive (TV seriál)
Invaze buranů (TV seriál)
2005 Menciův svět (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky