foto

Jeffrey D. Sams

  • nar. 1.9.1966 (52 let)
    Cincinnati, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 #REALITYHIGH
2006 Ultimate Avengers 2: Konečná pomsta II
2005 Poslední sbohem
Soccer Moms (TV film)
2004 Havárie letu 323 (TV film)
Příběh z Washingtonu (TV film)
1997 Academy Boyz
Duch rodiny
Město naděje (TV film)
Prostě piš
Rose Hill (TV film)
1996 Běh za snem: Příběh Gail Deversové (TV film)
Prokurátorky (TV film)
1995 Až si vydechnu
1994 Automatic
Green Dolphin Beat (TV film)
1992 Fly by Night

TV seriály

2019 Station 19 (TV seriál)
Baby Boom (S02E11)
2017 Havaj 5-0 (TV seriál)
Hranice v písku (S07E14)
2016 Mistresses (TV seriál)
The Root of All Evil (S04E09)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
Two Birds, One Millstone (S02E06)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Náhodný cíl (S04E07)
2013 Twisted (TV seriál)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2009 Kriminálka New York (TV seriál)
Zatlučeno (S06E07)
2008 Uklízeč (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Riziko ztráty zdravého rozumu (S04E15)
2007 Žralok (TV seriál)
Shaun of the Dead (S02E11)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Sins of the Mother (S01E10)
Veronica Mars (TV seriál)
Odváženému štěstí přeje (S02E21)
Kdopak to slídí (S02E20)
Univerzální vrstva (S02E14)
další epizody (4)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Závan minulosti (S02E05)
Řidič Ed (S02E02)
Všechno je normální (S02E01)
Pohotovost (TV seriál)
Probuzení (S12E05)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2003 Line of Fire (TV seriál)
Oliver Beene (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Stín minulosti (S03E23)
Království za koně (S03E21)
Čelní náraz (S03E17)
další epizody (4)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Breaking News (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Na prodej (S03E03)
Poslední kapka (S03E01)
Konflikt pravomocí (S02E22)
další epizody (5)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1999 Mondo Picasso (TV seriál)
Wasteland (TV seriál)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
1997 Náměsíčníci (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Turnaround (S07E16)
D-Girl (S07E15)
1996 Boston Common (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
1995 Courthouse (TV seriál)
Medicine Ball (TV seriál)
1993 Living Single (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Thea (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1990 Brewster Place (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace