foto

John Myhre

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Lady and the Tramp
2018 Mary Poppins se vrací
2016 Velká čínská zeď
2014 X-Men: Budoucí minulost
2011 Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna
2009 Nine
2008 Wanted
2006 Dreamgirls
2005 Gejša
2003 Strašidelný dům
2002 Chicago
2001 Ali
2000 X-Men
1998 Královna Alžběta
1997 Anna Kareninová
Lawn Dogs
Zátaras (TV film)
1996 Foxfire
1994 One Woman's Courage (TV film)
1993 Ve vzduchu
1992 The Silencer
1989 Mistr loutkář

TV seriály

2017 Will (TV seriál)
Skvělá hra (E01)

TV pořady

2012 84. Annual Academy Awards (TV pořad) - scénografie
2006 Tony Bennett Show! (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1999 Odplata

Herecká filmografie

Dokumentární

1992 HBO First Look (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 The 75th Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky