foto

Bill Tangradi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Desolate
2016 Boj za svobodu
Brimstone
2015 Johan Falk: Ur askan i elden
2014 Alex of Venice
2013 Leave of Absence
Samantha Rogers: Žena v ringu
2012 Argo
Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
2010 Amigo
2007 Murder Party

TV seriály

2018 Yellowstone (TV seriál)
The Long Black Train (S01E04)
No Good Horses (S01E03)
2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 3 (S03E03)
2014 Strážce pořádku (TV seriál)
Weight (S05E10)
Good Intentions (S05E03)
The Kids Aren't All Right (S05E02)
2013 The Mindy Project (TV seriál)
Danny's Friend (S01E18)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Vše je pryč (S05E10)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Perennials (S08E11)
Tráva (TV seriál)
Jen Judy může soudit (S08E04)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Rozsudek (S01E05)
2010 Svetlana (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Dvojí nebezpečí (S02E02)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Bílý kůň (S02E01)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Den D 2/2 (S02E19)
2008 Jericho (TV seriál)
Termination for Cause (S02E05)
Médium (TV seriál)
And Then (S04E01)
2007 iCarly (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Děti temnoty (S03E04)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Šachy (S04E11)
Třetí hlídka (TV seriál)
End of Tour (S06E21)
How Do You Spell Belief? (S06E20)
Právo a pořádek (TV seriál)
Acid (S16E10)
Publish and Perish (S15E21)
2002 Beze stopy (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 The Hundred Code (TV seriál)
Das erste Erröten (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky