foto

Anja Savcic

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Escaping the Madhouse: The Nellie Bly Story (TV film)
2017 Crash Pad
Incontrol
2016 Sofiin případ (TV film)
2015 Exposed (TV film)
Life
2014 Extraterrestrial
Papíroví andílci (TV film)
2013 Čupakabra (TV film)
2011 Sisters & Brothers
Unesený detektiv (TV film)
2010 Bez šance
Pořád dokola
2009 Miluji tě, Beth Cooperová

TV seriály

2019 Loudermilk (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
2018 Sacred Lies (TV seriál)
Chapter Four: God's Eyes (S01E04)
Chapter Three: The Iron Slippers (S01E03)
Chapter Two: Love Bomb (S01E02)
Loudermilk (TV seriál)
Don't Go Away Mad (Just Go Away) (S02E10)
Saturday Night's Alright For Fighting (S02E09)
Iron Man (S02E08)
další epizody (10)
V zajetí kouzel (TV seriál)
The Art of the Deal (S03E10)
All That Josh (S03E09)
Six Short Stories About Magic (S03E08)
2017 Loudermilk (TV seriál)
Bourbon Street (S01E10)
Highway 10 Revisited (S01E09)
Invitation Only (S01E08)
další epizody (10)
Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Nice Jacket (S02E10)
This Is Not Miami (S02E07)
Two Broken Fingers (S02E03)
2016 Frequency (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Zakladatelova mutace (S10E02)
2015 iZombie (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Nejlepší nepřátelé (S03E09)
Lovci duchů (TV seriál)
Just My Imagination (S11E08)
2014 Flash (TV seriál)
Strange Empire (TV seriál)
Confession (E11)
The Resistance (E09)
How Far Is Heaven (E08)
další epizody (7)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
Padlí bohové (S05E05)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
2007 Bionická žena (TV seriál)
The List (E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky