Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V zemi Wendimoor obdaruje Kouzelník Trosty mocnou zbraní, v Bergsbergu zatím sjednocený tým Dirka Gentlyho a šerifa Hobbse pracuje na případu Cardenasových. Nečekaný příchod rozrušené Bart obrací pozornost vyšetřovatelů k osobě Suzie Boreton, která zatím nic netuší a navštíví místní knižní klub. Farah s Tinou vypátrají Panto Trosta a pan Priest dožene Amandu s Vogelem. (Necrotongue)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to na dobré cestě, třetí epizoda si udržela kvalitu předchozích dílů (spíš ji ještě vylepšila) a já se pořád výborně bavím. Příběh je výborný, ale ty postavy a jejich obsazení, to je lahůdka. To mě přivádí k události, která mě nadchla- po minulé pauze se mi vrátila Bart. Pan Priest a Tina skvěle doplnili sestavu, takže už ani nejsem tak zklamaný z toho, že nikdo neumí pořádně pozvednout obočí. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší epizoda 2. série, kde mě to zase konečně začalo hodně bavit, zajímat i napínat. A na rozdíl od minulých dvou epizod si chci po téhle tu další pustit co nejdřív a to je jenom dobře. A dokonce i Bart je zpátky! Jen už z toho začíná být regulérně fantasy, ale zatím to snáším celkem v pohodě a i přes to to dobře graduje. Silné 4* ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama