foto

Dean Parisot

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 The Lavender Hill Mob
2013 Red 2
2012 SEAL Team 7
2009 See Kate Run (TV film)
2007 Area 57 (TV film)
2005 Finty Dicka a Jane
2001 The Heart Department (TV film)
1999 ATF (TV film)
Galaxy Quest
1998 Co se doma usmaží
1994 At the Movies I
At the Movies II
1990 Podfukáři (TV film)
1988 The Appointments of Dennis Jennings
1985 Tom Goes to the Bar

TV seriály

2018 Good Girls (TV seriál)
Atom Bomb (S01E04)
Mo Money, Mo Problems (S01E02)
Pilot (S01E01)
2017 Santa Clarita Diet (TV seriál)
Baka, Bile and Baseball Bats (S01E10)
2016 Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Lost & Found (S01E02)
Horizons (S01E01)
Grace and Frankie (TV seriál)
The Wish (S02E01)
2015 Grace and Frankie (TV seriál)
The Vows (S01E13)
Mystérium sexu (TV seriál)
Tři jsou prostě moc (S03E02)
Strážce pořádku (TV seriál)
Cash Game (S06E02)
2014 Strážce pořádku (TV seriál)
Good Intentions (S05E03)
2012 Strážce pořádku (TV seriál)
Slaughterhouse (S03E13)
The Devil You Know (S03E04)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Státní záležitost (S03E06)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Problémy s hosty (S02E16)
2010 The Deep End (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Dvojí nebezpečí (S02E02)
2009 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a policejní odznak (S08E14)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se seznamuje s kandidátem (S01E01)
2001 21. okrsek (TV seriál)
The Tick (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
Shaq (S02E08)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1995 Marshal (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Jaký život (S02E04)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)
1992 Great Scott! (TV seriál)
1990 Get a Life (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)

Dokumentární

1992 Two Mikes Don't Make a Wright

TV pořady

1995 The Kathy & Mo Show: The Dark Side (TV pořad)
1990 Steven Wright: Wicker Chairs and Gravity (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1990 Steven Wright: Wicker Chairs and Gravity (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace