foto

Chris Chalk

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Detroit
2016 4 Pounds of Flower
2015 Lila & Eve
2013 Burning Blue
12 let v řetězech
2012 V tátově stínu
2007 Konečně spolu
Než ďábel zjistí, že seš mrtvej
2006 Architekt
2005 Bohémové
Carlitova cesta: Zrození gangstera

TV seriály

2017 Underground (TV seriál)
Whiteface (S02E05)
Nok Aaut (S02E04)
Gotham (TV seriál)
Heroes Rise: Heavydirtysoul (S03E22)
Heroes Rise: Destiny Calling (S03E21)
Heroes Rise: Light the Wick (S03E18)
další epizody (6)
2016 Underground (TV seriál)
The White Whale (S01E10)
War Chest (S01E02)
The Macon 7 (S01E01)
Gotham (TV seriál)
Mad City: Beware the Green-Eyed Monster (S03E11)
Mad City: Time Bomb (S03E10)
Mad City: The Executioner (S03E09)
další epizody (21)
Černá listina (TV seriál)
Drexel č.113 (S03E15)
2015 Gotham (TV seriál)
Worse Than a Crime (S02E11)
The Son of Gotham (S02E10)
A Bitter Pill to Swallow (S02E09)
další epizody (11)
2014 Newsroom (TV seriál)
To byl tedy den (S03E06)
Oh Shenandoah (S03E05)
Pohrdání soudem (S03E04)
další epizody (5)
Zákon gangu (TV seriál)
Black Widower (S07E01)
2013 Newsroom (TV seriál)
Volby 2 (S02E09)
Volby 1 (S02E08)
Třetí opoziční tým (S02E07)
další epizody (9)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Poslední úkol (S03E09)
2012 Newsroom (TV seriál)
Větší hlupák (S01E10)
Výpadek proudu, část druhá: Zkušební debata (S01E09)
Výpadek proudu, část první: Tragické porno (S01E08)
další epizody (10)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Marine One (S01E12)
Kongresman Brody (S01E10)
Křížová palba (S01E09)
další epizody (6)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
2008 Michael Stahl-David: Behind the Star (TV seriál)
2006 Six Degrees (TV seriál)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace