foto

Chris Chalk

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Red Sea Diving Resort
2017 Blank Canvas
Detroit
2016 4 Pounds of Flower
2015 Lila & Eve
2013 12 let v řetězech
Burning Blue
2012 V tátově stínu
2007 Konečně spolu
Než ďábel zjistí, že seš mrtvej
2006 Architekt
2005 Bohémové
Carlitova cesta: Zrození gangstera

TV seriály

2018 Gotham (TV seriál)
A Dark Knight: One Bad Day (S04E21)
A Dark Knight: That Old Corpse (S04E20)
A Dark Knight: To Our Deaths and Beyond (S04E19)
další epizody (7)
2017 Underground (TV seriál)
Whiteface (S02E05)
Nok Aaut (S02E04)
Gotham (TV seriál)
A Dark Knight: Things That Go Boom (S04E10)
A Dark Knight: Let Them Eat Pie (S04E09)
A Dark Knight: Stop Hitting Yourself (S04E08)
další epizody (10)
2016 Underground (TV seriál)
The White Whale (S01E10)
War Chest (S01E02)
The Macon 7 (S01E01)
Gotham (TV seriál)
Mad City: Beware the Green-Eyed Monster (S03E11)
Mad City: Time Bomb (S03E10)
Mad City: The Executioner (S03E09)
další epizody (21)
Černá listina (TV seriál)
Drexel č.113 (S03E15)
2015 Gotham (TV seriál)
Worse Than a Crime (S02E11)
The Son of Gotham (S02E10)
A Bitter Pill to Swallow (S02E09)
další epizody (11)
2014 Newsroom (TV seriál)
To byl tedy den (S03E06)
Oh Shenandoah (S03E05)
Pohrdání soudem (S03E04)
další epizody (5)
Vzpomínky (TV seriál)
Manhunt (S02E10)
Zákon gangu (TV seriál)
Black Widower (S07E01)
2013 Newsroom (TV seriál)
Volby 2 (S02E09)
Volby 1 (S02E08)
Třetí opoziční tým (S02E07)
další epizody (9)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Poslední úkol (S03E09)
Strážce pořádku (TV seriál)
Money Trap (S04E07)
Hole in the Wall (S04E01)
2012 Newsroom (TV seriál)
Větší hlupák (S01E10)
Výpadek proudu, část druhá: Zkušební debata (S01E09)
Výpadek proudu, část první: Tragické porno (S01E08)
další epizody (10)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Proměna (S01E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Marine One (S01E12)
Kongresman Brody (S01E10)
Křížová palba (S01E09)
další epizody (6)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Když svatí jdou (S03E06)
2010 Sestřička Jackie (TV seriál)
Opičí kousky (S02E08)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Špatná společnost (S09E15)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Nehoda (S01E05)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Turmoil (S11E08)
2008 Michael Stahl-David: Behind the Star (TV seriál)
2006 Six Degrees (TV seriál)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Gaijin (S14E22)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Mercy (S04E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace