foto

Chris Chalk

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Red Sea Diving Resort
2017 Blank Canvas
Černobílá spravedlnost
2016 4 Pounds of Flower
2015 Lila & Eve
2013 12 let v řetězech
Burning Blue
2012 V tátově stínu
2007 Konečně spolu
Než ďábel zjistí, že seš mrtvej
2006 Architekt
2005 Bohémové
Carlitova cesta: Zrození gangstera

TV seriály

2020 Perry Mason (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2019 Když nás vidí (TV seriál)
Part Four (E04)
Part Three (E03)
Part Two (E02)
další epizody (4)
Gotham (TV seriál)
Začátek… (S05E12)
Co že udělali? (S05E11)
Soud s Jimem Gordonem (S05E09)
další epizody (7)
2018 Gotham (TV seriál)
Špatný den (S04E21)
Ta stará mrtvola (S04E20)
Do smrti a dál (S04E19)
další epizody (7)
2017 Underground (TV seriál)
Whiteface (S02E05)
Nok Aaut (S02E04)
Gotham (TV seriál)
Věci, které dělají bum (S04E10)
Jen ať si dají (S04E09)
Přestaň se mlátit (S04E08)
další epizody (10)
2016 Underground (TV seriál)
The White Whale (S01E10)
War Chest (S01E02)
The Macon 7 (S01E01)
Gotham (TV seriál)
Pozor na zelenookého netvora (S03E11)
Časovaná bomba (S03E10)
Popravčí (S03E09)
další epizody (21)
Černá listina (TV seriál)
Drexel (č. 113) (S03E15)
2015 Komplikace (TV seriál)
Critical Condition (E10)
Deterioration (E09)
Relapse (E08)
další epizody (8)
Gotham (TV seriál)
Horší než zločin (S02E11)
Syn Gothamu (S02E10)
Hořká pilulka (S02E09)
další epizody (11)
2014 Newsroom (TV seriál)
To byl tedy den (S03E06)
Oh Shenandoah (S03E05)
Pohrdání soudem (S03E04)
další epizody (5)
Vzpomínky (TV seriál)
Manhunt (S02E10)
Zákon gangu (TV seriál)
Black Widower (S07E01)
2013 Newsroom (TV seriál)
Volby 2 (S02E09)
Volby 1 (S02E08)
Třetí opoziční tým (S02E07)
další epizody (9)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Poslední úkol (S03E09)
Strážce pořádku (TV seriál)
Money Trap (S04E07)
Hole in the Wall (S04E01)
2012 Newsroom (TV seriál)
Větší hlupák (S01E10)
Výpadek proudu, část druhá: Zkušební debata (S01E09)
Výpadek proudu, část první: Tragické porno (S01E08)
další epizody (10)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Proměna (S01E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Marine One (S01E12)
Kongresman Brody (S01E10)
Křížová palba (S01E09)
další epizody (6)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Když svatí jdou (S03E06)
2010 Sestřička Jackie (TV seriál)
Opičí kousky (S02E08)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Špatná společnost (S09E15)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Nehoda (S01E05)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Turmoil (S11E08)
2008 Michael Stahl-David: Behind the Star (TV seriál)
2006 Six Degrees (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
Sparks (S03E04)
Právo a pořádek (TV seriál)
Heart of Darkness (S16E13)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Gaijin (S14E22)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Mercy (S04E14)

Host

TV pořady

2019 Oprah Winfrey Presents: When They See Us Now (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky