foto

Kristoffer Tabori

  • nar. 4.8.1952 (68 let)
    Malibu, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Mučivé tajemství
1995 Poslední léto v Hamptonu
1994 Hluboko dolů
Život naruby
1993 Marilyn a Bobby (TV film)
1992 V náručí vraha (TV film)
1988 King of the Olympics: The Lives and Loves of Avery Brundage (TV film)
Pes baskervillský (TV film)
1986 Strong Medicine (TV film)
1985 Braker (TV film)
1981 Chicago Story (TV film)
1980 Brave New World (TV film)
Rappaccini's Daughter (TV film)
1978 Girlfriends
1974 Lady's Not for Burning, The (TV film)
Memory of Two Mondays, A (TV film)
1973 Terror on the Beach (TV film)
1972 Family Flight (TV film)
Journey Through Rosebud
The Glass House (TV film)
1971 Drsný Harry
Making It
1969 John a Mary
Sweet Charity
1968 Cooganův trik
1958 Weddings and Babies

TV seriály

2007 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Den černého slunce, část druhá: Zatmění (S03E11)
2006 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Vrtací stroj (S02E13)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Severní vzdušný chrám (S01E17)
1996 Cesta do neznáma (TV seriál)
Traumatický syndrom klouzání (S02E08)
1994 Strážce moře (TV seriál)
Higher Power (S01E23)
1990 Cluedo (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
London Embassy (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Designing Women (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Návrat Sherlocka Holmese (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
Her Pilgrim Soul / I of Newton (S01E12)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Zazpívám ti o vraždě (S02E05)
1984 Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Záhadná smrt knížete Děsu (S01E08)
1982 Chicago Story (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Black Beauty (TV seriál)
Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
1977 Seventh Avenue (TV seriál)
1976 Most Wanted (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Most Likely to Succeed (S04E14)
1974 QB VII (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)

Dokumentární

1995 Velký detektiv Sherlock Holmes (TV seriál) - a.z.

Režijní filmografie

Filmy

2017 To je vražda, napekla: Jen zákusky (TV film)
2016 The Irresistible Blueberry Farm (TV film)
To je vražda, napekla: Záhada broskvového koláče (TV film)
To je vražda, zapekla do smrtícího receptu (TV film)
Zaprášená tajemství: Vražda v podkroví (TV film)
2015 Debbie Macomber's Dashing Through the Snow (TV film)
Just the Way You Are (TV film)
Láska v éteru (TV film)
Portrét lásky (TV film)
To je vražda, napekla: Záhada švestkového pudinku (TV film)
2014 My Gal Sunday (TV film)
Ring by Spring (TV film)
2013 Carpenter's Miracle, The (TV film)
Guess Who's Coming to Christmas (TV film)
Tom Dick & Harriet (TV film)
2012 Cesta za spravedlností: V dobrém či zlém (TV film)
2009 Fireball (TV film)
High Plains Invaders (TV film)
2007 Déšť z pekla (TV film)
2006 Náhodný svědek (TV film)
2004 Pronásledovaný
1998 Magic Jersey (TV film)
1996 Dead of Night

TV seriály

2008 Hlídka (TV seriál)
jPod (TV seriál)
2006 Falcon Beach (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
Insomnia (S01E03)
Taxík (TV seriál)
Out of the Ashes (S02E05)
Third Strike (S01E17)
2000 D.C. (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Škoda každé rány (S01E12)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Bůh ohně (S03E16)
1998 Push (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Zrůda v nás (S03E06)
1997 Lawless (TV seriál)
Náměsíčníci (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Cabin Fever (S04E09)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
Policie z New Orleans (TV seriál)
1995 Fudge (TV seriál)
Live Shot (TV seriál)
Znamení růže (TV seriál)
1993 Picket Fences (TV seriál)
Strangers (S02E08)
1992 Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
Freshman Dorm (TV seriál)
Jack's Place (TV seriál)
Raven (TV seriál)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Asylum (S02E04)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky