foto

James Nolan

  • nar. 29.11.1915
    San Francisco, California, USA
  • zem. 29.7.1985 (69 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Ten, co nosí smůlu
1981 Celou dlouhou noc
1979 The Darker Side of Terror (TV film)
1978 Toolbox Murders, The
1977 Telefon
1976 Střelec
1973 Charley Varrick
1971 Drsný Harry
Podporujte svého pistolníka!
1970 Letiště
1968 Madigan
1960 Portrait in Black
1959 Scarface Mob, The (TV film) - a.z.
The Big Circus
1957 The Big Caper
1951 Double Dynamite
The Whistle at Eaton Falls
1950 Cesta k úspěchu
Paid in Full
1949 Adamovo žebro
Alias the Champ
Bandit King of Texas
Daughter of the Jungle
Death Valley Gunfighter
Flame of Youth
I Married a Communist
Illegal Entry
Mary Ryan, Detective
Outpost in Morocco
Port of New York
Pozdě na slzy
Rusty's Birthday
Siren of Atlantis
Strange Bargain
The Clay Pigeon
The Lucky Stiff
The Stratton Story
Thieves' Highway
Window, The
1948 Berlin Express
Fighting Father Dunne
Guns of Hate
He Walked by Night
Night Time in Nevada
One Sunday Afternoon
Race Street
Rogues' Regiment
Son of God's Country
Sons of Adventure
The Arizona Ranger
The Countess of Monte Cristo
Wake of the Red Witch
Žijí v noci
1947 Dark Delusion
Dick Tracy Meets Gruesome
Dáma v jezeře
Neporažená
1946 Abie's Irish Rose
Alias Mr. Twilight
Because of Him
Little Miss Big
The Brute Man
1944 Winged Victory
1938 Boy Meets Girl
Cowboy from Brooklyn
Garden of the Moon
Girls on Probation
Little Miss Thoroughbred
Racket Busters
Torchy Blane in Panama
When Were You Born
1937 The Little Maestro

TV seriály

1981 Father Murphy (TV seriál)
1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
A Penny For Your Thoughts (S02E16)
1960 Dante (TV seriál)
1959 Kraft Mystery Theater (TV seriál)
The Betty Hutton Show (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Frontier Doctor (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Harbor Command (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
1955 Crusader (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Sure As Fate (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
The Web (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)

TV pořady

1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace