foto

Robert Sutton

  • nar. 16.4.1935
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 11.1.2018 (82 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Filmový hrdina
1990 Jako anděl
1987 Vlkodlak se vrací (TV film)
1986 Hráči z Indiany
1983 Missing Pieces (TV film)
Náhlý úder
1979 Holky z pumpy
Šampion
1975 Dogpound Shuffle
Návrat Joe Forrestera (TV film)
1974 Planet Earth (TV film)
1973 Šéf je mrtvý
1966 Ztracená jednotka

TV seriály

2012 Shameless (TV seriál)
Summer Loving (S02E02)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Dobrý odhad (S02E09)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
2002 Watching Ellie (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
1995 Night Stand (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Matka kuráž (S01E05)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
Veronica Clare (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
1988 Supercarrier (TV seriál)
1986 Starman (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Detektiv Marlowe (TV seriál)
Příběhy z temnot (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1981 Nero Wolfe (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1976 Electra Woman and Dyna Girl (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

1980 Ghost Dance, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace