foto

Rob Bowman

  • nar. 15.5.1960 (57 let)
    Wichita Falls, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Big Thunder (TV film)
Occult (TV film)
2007 Marlowe (TV film)
2005 Elektra
2002 Království ohně
1999 Akta X: Biogeneze (video kompilace)
Akta X: Jedináček (video kompilace)
1998 Akta X - Film
Akta X: Identita (video kompilace)
1997 Akta X – Akta 8: Tempus Fugit (video kompilace)
1996 Akta X – Akta 7: Tunguzská záhada (video kompilace)
Akta X: Piper Maru (video kompilace)
1995 Akta X – Akta 1: Neotevřená akta (video kompilace)
Akta X – Akta 4: Kolonie (video kompilace)
Akta X – Akta 5: 82517 (video kompilace)
1993 Ve vzduchu

TV seriály

2017 The Crossing (TV seriál)
The Catch (TV seriál)
The New Deal (S02E01)
2016 Castle na zabití (TV seriál)
Křížová palba (S08E22)
Věrnost až za hrob (S08E15)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Studentova smrt (S08E03)
Hledá se Beckettová (S08E01)
Zúčtování (S07E15)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Dětská hra (S07E04)
Unesený (S07E01)
Veritas (S06E22)
další epizody (4)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Disciple (S06E09)
Time Will Tell (S06E05)
Jackson Hunt (S05E16)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
To je vražda, napsal (S05E04)
Po bouři (S05E01)
Navždy (S04E23)
další epizody (4)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Romeo a Julie po čínsku (S04E04)
Návrat (S04E01)
Knock out (S03E24)
další epizody (4)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Subkultura (S03E04)
Smrtelná známost (S03E01)
Smrtelná hra (S02E24)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Labutí píseň (S02E07)
Dvojí výzva (S02E02)
Bílý kůň (S02E01)
další epizody (6)
2006 Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
Za rozbřesku (TV seriál)
2005 Night Stalker (TV seriál)
The Five People You Meet in Hell (E02)
2000 Akta X (TV seriál)
Jako přátelé (S07E15)
Láska boží (S07E07)
1999 Akta X (TV seriál)
Biogeneze (S06E22)
Trevor (S06E17)
Zlá voda (S06E13)
další epizody (4)
1998 Akta X (TV seriál)
Země snů I (S06E04)
Jízda (S06E02)
Americká varianta (S05E18)
další epizody (4)
1997 Akta X (TV seriál)
Tempus Fugit (S04E17)
Memento Mori (S04E14)
Nikdy více (S04E13)
1996 Akta X (TV seriál)
Papírová srdíčka (S04E10)
Terma (S04E09)
Pole, na kterém jsem zemřel (S04E05)
další epizody (9)
1995 Virtuální realita (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
731 (S03E10)
Procházka (S03E07)
Kancelářská spona (S03E02)
další epizody (9)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Traps (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Nespavost (S02E04)
Opačné pohlaví (S01E14)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
1992 Muži v klobouku (TV seriál)
1991 Temné stíny (TV seriál)
1990 DEA (TV seriál)
Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Bratři (S04E03)
1989 Booker (TV seriál)
Hardball (TV seriál)
Lebkouni (TV seriál)
Mancuso, FBI (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Šedé přízraky (S02E22)
Hon na muže (S02E19)
Kdo je "Q" (S02E16)
další epizody (5)
1988 Probe (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
The Highwayman (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Jak prosté, drahý Date (S02E03)
Dítě (S02E01)
Klingonské srdce (S01E19)
další epizody (5)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Bitva (S01E08)
Kam se dosud nikdo nevydal (S01E05)
Werewolf (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
Stingray (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2000 Akta X (TV seriál)
Láska boží (S07E07)
1999 Akta X (TV seriál)
Biogeneze (S06E22)
Výlet do hor (S06E21)
Tři experti (S06E20)
další epizody (16)
1998 Akta X (TV seriál)
Jak duch ukradl Vánoce (S06E06)
Země snů II (S06E05)
Země snů I (S06E04)
další epizody (15)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(22)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace