foto

Mary B. McCann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Rushed
2018 Můžete mi kdy odpustit?
2015 Vražedný plán
2013 Brightest Star
Phil Spector (TV film)
2011 Genau
Green, The
2009 Dům ďábla
Sordid Things
2008 Zalknutí
2006 Jako malé děti
2004 Láska všechno překoná (TV film)
2002 Od dveří ke dveřím (TV film)
1998 Podvod (TV film)
1997 Colin Fitz
Labyrint lží
1996 Spáči
1993 The Night We Never Met
1988 Lip Service (TV film)
S mafií v patách

TV seriály

2020 Špinavej John (TV seriál)
Terapie řevem (S02E05)
2019 Jessica Jones (TV seriál)
Alias dvakrát poloviční Wappinger (S03E07)
Jak prosté (TV seriál)
Poslední modelka (S07E10)
2018 Paní ministryně (TV seriál)
Winter Garden (S05E09)
2016 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Manhattan Transfer (S17E17)
2015 Černá listina (TV seriál)
Kenyonova rodina (č. 71) (S02E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Community Policing (S17E05)
2014 Artistically Challenged (TV seriál)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Eldorádo (S05E08)
Dobrý posluchač (S05E02)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Amaro se hájí (S15E11)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
2πR (S02E11)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Deadly Ambition (S14E15)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
Pilot (E01)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Can We Talk About the Gigantic Elephant in the Ambulance? (E13)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
2007 Naked Brothers Band, The (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Za věrné služby (S01E07)
Únos letadla (S01E01)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Studio sport (TV seriál)
La Forza Del Destino (S02E21)
Právo a pořádek (TV seriál)
Untitled (S10E20)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Křivka zahýbání (S02E06)
1998 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Hrdina okamžiku (S03E11)
1996 Promised Land (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Seber ta zlomená křídla (S02E21)
1985 Horká noc (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky