foto

Parisa Fitz-Henley

  • nar. 1.1.1977 (43 let)
    Kingston, Jamajka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Fantasy Island
My Spy
2019 Boo
2018 Harry & Meghan: A Royal Romance (TV film)
2015 Jack of the Red Hearts
2013 Ptáče
2012 Lola Versus
2010 Čarodějův učeň
2009 Absolventka
Knuckle Draggers
2007 Láska podle předlohy
2006 Fist in the Eye
Hazard

TV seriály

2020 Hříšnice (TV seriál)
Part VIII (S03E08)
Part VII (S03E07)
Part VI (S03E06)
další epizody (7)
2018 Midnight, Texas (TV seriál)
Yasss, Queen (S02E09)
Patience Is a Virtue (S02E08)
Resting Witch Face (S02E07)
další epizody (9)
Falling Water (TV seriál)
Risk Assessment (S02E09)
Nothing Personal (S02E08)
Marvel's Luke Cage (TV seriál) - a.z.
Dál a dál (S02E07) - a.z.
2017 Midnight, Texas (TV seriál)
The Virgin Sacrifice (S01E10)
Riders on the Storm (S01E09)
Last Temptation of Midnight (S01E08)
další epizody (10)
2016 Já, společnice (TV seriál)
Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Ber si to osobně (S01E10)
Vkroč do arény (S01E04)
Okamžik pravdy (S01E01)
2015 Jessica Jones (TV seriál)
AKA Gratuluji k vítězství! (S01E06)
AKA Říká se tomu Whiskey (S01E03)
AKA Syndrom zhmoždění (S01E02)
2014 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Art Ace (S01E07)
2013 Domek z karet (TV seriál)
Policajt z New Yorku (TV seriál)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Greener Grass (S03E06)
2007 Private Practice (TV seriál)
In Which Addison Has a Very Casual Get Together (S01E04)
Chirurgové (TV seriál)
Odvrácená strana života 1/2 (S03E22)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Mládí má zelenou (S01E09)
Nepřátelské území (S01E05)
Studio 60 (TV seriál)
The Cold Open (E02)
Kriminálka New York (TV seriál)
Supermani (S02E19)

Dokumentární

2005 Only Human (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky