foto

Chris Conner

  • nar. 4.4.1975 (45 let)
    Silver City, New Mexico, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Harvesting
2015 SpongeBob ve filmu: Houba na suchu
2014 Teacher of the Year
Ulička hanby
2013 Nezapomeň na lásku (TV film)
2012 OK, Good
2009 Halloween II
The Assistants
2007 Supreme Courtships (TV film)
2005 The Reality Trap
2003 Bohové a generálové
1999 Late Last Night (TV film)
Soudný den
1998 Podoby lásky
1995 Teenage Tupelo

TV seriály

2020 Půjčovna masa (TV seriál)
Stín pochybnosti (S02E04)
Ulička nočních můr (S02E03)
Odložená platba (S02E02)
další epizody (4)
2019 Fotbalový talent (TV seriál)
Keep Ya Head Up (S01E09)
2018 Půjčovna masa (TV seriál)
Zabijáci (S01E10)
Běsnění v nebi (S01E09)
V osidlech noci (S01E08)
další epizody (10)
2017 Colony (TV seriál)
Fallout (S02E06)
Noční směna (TV seriál)
R3b0ot (S04E08)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Verdikt (S01E10)
Dar z nebes (S01E09)
Uvězněná porota (S01E08)
další epizody (6)
Drsný šerif (TV seriál)
Jidášský vlk (S05E04)
2015 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Most k zítřku (S05E13)
Mentalista (TV seriál)
Zelený signál (S07E06)
2014 Mystérium sexu (TV seriál)
Úhly pohledu (S02E01)
2010 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Hot Property (S04E14)
Dr. House (TV seriál)
Co teď? (S07E01)
2009 Beze stopy (TV seriál)
Srdce na dlani (S07E19)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Vraždy podle knihy (S02E15)
Vražedná čísla (TV seriál)
Snadný výdělek (S03E23)
2006 Chirurgové (TV seriál)
Ó, ta vina (S03E05)
Closer (TV seriál)
Není dobrých skutků (S02E12)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Kluk na stromě (S01E03)
Pilot (S01E01)
2000 Západní křídlo (TV seriál)
Mandatory Minimums (S01E20)
1999 Shasta McNasty (TV seriál)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Den Lucy Knihgtové (S05E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky