foto

Bonnie Somerville

  • nar. 24.2.1974 (44 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Bonnie je americká zpěvačka a herečka, která se narodila 24. února 1974 v Brooklynu. Zde také strávila své dětství. Její umělecká duše se projevila na střední škole, kde vystupovala v nejrůznějších představeních a to jak herečka, tak zpěvačka.

Ze střední školy odešla na Boston College, kde vystudovala muzikálové herectví. S kompletním vzděláním v oboru, který ji velmi bavil, se vrátila do rodného města, kde chtěla začít pracovat jako profesionál. V roce 1996 si jí všiml skaut hledající modelky a nabídl jí práci v Los Angeles. Zde si Bonnie založila hudební skupinu a na jejím prosazení začal pracovat profesionální agent. Výsledkem byl doprovod při nahrávání desky folkovému zpěváku Radinovi a její píseň se dostala na soundtrack k filmu PROCITNUTÍ V GARDEN STATE.

Její pěvecká činnost ji postupem času dostala i na televizní obrazovky. Občas se mihla v nějakém seriálu či sitcomu. Její první výraznější role byla v seriálu SHAKE, RATTLE AND ROLL: AN AMERICAN LOVE STORY. Na filmovém plátně jsme ji mohli zaregistrovat například v SMLOUVĚ S ĎÁBLEM. Do povědomí mladšího publika se dostala jako Rachel Hoffman v seriálu O.C. a především jako přítelkyně Rosse Mona v kultovních PŘÁTELÍCH. V poslední sezoně POLICIE NEW YORK si zahrála vedlejší roli v patnácti epizodách. Společně Bradley Cooperem vystupovala v televizním projektu KITCHEN CONFIDENTIAL, kde celebrity předváděly své dovednosti v kuchyni. Zahrála si v SPIDER-MAN 2, či v NEKECEJ A PÁDLUJ!.

V roce 2008 se společně s přítelem vracela v nočních hodinách z večírku, když k nim přistoupil muž s pistolí a požadoval její kabelku. Situace vyústila tak, že její přítel byl postřelen a pachatel není dodnes dopaden. V současně době Bonnie zpívá v populární skupině Band from TV, kde vystupují například Greg Grunberg, Hugh Laurie a mnoho dalších celebrit.

srstek

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zrodila se hvězda
2016 Love You Like Christmas (TV film)
Pup Star
2015 Pearly Gates
2014 Elitní zabiják
Mom's Day Away (TV film)
2012 7 pod nulou
Nezahrávej si s ohněm
Santa Paws 2: The Santa Pups
2011 Zásnuby o prázdninách (TV film)
2010 The Best and the Brightest
The Search for Santa Paws
2009 Chceš mě, chci tě
Nobody
Off Duty (TV film)
Šéfe, jsem v tom!
2008 Shades of Ray
2006 Svatební války (TV film)
2004 Nekecej a pádluj!
Sleep Easy, Hutch Rimes
Spider-Man 2
2001 Count Me In (TV film)
2000 Smlouva s ďáblem
Zločin a trest na předměstí
1999 V zajetí rocku (TV film)

TV seriály

2017 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
The Newsroom (S18E16)
2016 Code Black (TV seriál)
Blood Sport (S01E18)
Love Hurts (S01E17)
Hail Mary (S01E16)
další epizody (7)
2015 Code Black (TV seriál)
Black Tag (S01E11)
Cardiac Support (S01E10)
The Son Rises (S01E09)
další epizody (11)
Motiv (TV seriál)
Kdo tady velí? (S03E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Beyond Borders (S10E19)
2013 Policajt z New Yorku (TV seriál)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
2005 Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
2003 O.C. (TV seriál)
The Homecoming (S01E11)
The Perfect Couple (S01E10)
The Heights (S01E09)
další epizody (5)
2002 In-Laws (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Čajové lístky (S08E17)
Porod na videu (S08E15)
2001 Přátelé (TV seriál)
Jak Ross pokročil (S08E11)
Striptýz (S08E08)
Halloween (S08E06)
další epizody (5)
2000 Grosse Pointe (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

TV pořady

2014 Movie Trivia Schmoedown (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace