foto

Shari Shattuck

  • nar. 18.11.1960 (58 let)
    Atlanta, Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Scream at the Devil
1996 Agent WC 40
1994 Aljaška v plamenech
Body Chemistry III: Point of Seduction
1993 Dokonalá vražda
Ohnivý kruh 2 - Krev a ocel
1992 Osudová chyba
Umění lovu
1991 Nesmrtelné hříchy
1990 Blázen do tebe
Laker Girls (TV film)
1989 Aréna
Death Spa
Spring, The
Vášeň muže
1988 Bohyně lásky (TV film)
Pouštní voják
Tainted
Uninvited
1987 Hot Child in the City
Číslo jedna s kulkou
1986 The Naked Cage
1983 Portfolio

TV seriály

1996 Hypernauts (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Voices of Authority (S03E05)
1995 Baron (TV seriál)
1994 Agent Fortuny (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Shaky Ground (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Valerie (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Chameleon (S03E10)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Host

TV pořady

1983 Star Search (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky