foto

Clare Carey

  • nar. 11.6.1967 (51 let)
    Zimbabwe
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Savannah Sunrise
2013 Teachers (TV film)
2012 Lžeš, zemřeš
2011 Můj táta Rocker (TV film)
2010 Trial, The
Unrequited
2009 Nejlepší vyhrává (TV film)
2008 Ptačí chřipka (TV film)
2007 Cucina, La
Shredderman vítězí (TV film)
2006 Sejmi eso
Submission
2003 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu (TV film)
2002 Sám doma 4 (TV film)
2001 Krokodýl Dundee v Los Angeles
1997 Nebezpečná podoba (TV film)
1996 Oni (TV film)
1995 Betrayed: A Story of Three Women (TV film)
1992 Posedlá (TV film)
1988 Uninvited
Vlak do Texasu (TV film)
Voskové muzeum
1987 Škola zombií

TV seriály

2016 Aquarius (TV seriál)
Why Don't We Do It in the Road (S02E03)
Happiness is a Warm Gun (S02E02)
I'm So Tired (S02E01)
2015 Aquarius (TV seriál)
(Please Let Me Love You And) It Won't Be Wrong (S01E12)
Why? (S01E09)
Sick City (S01E08)
další epizody (5)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Tak vždy k tyranům (S02E01)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Possession (S03E04)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Cti otce svého (S11E24)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Návnada (S02E13)
Pomsta (TV seriál)
Moc (S02E10)
2012 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Život před očima (S09E14)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Smolné štěstí (S03E14)
Chuck (TV seriál)
Chuck a svatební koordinátorka (S04E21)
Chuck a svůdník (S04E14)
2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a Kruh II (S03E19)
Chuck a Tic Tac (S03E10)
Private Practice (TV seriál)
Just Lose It (S04E10)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Riskantní podnik (S05E13)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Miami, máme problém (S08E15)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Skrytá identita (S01E01)
Dr. House (TV seriál)
Rozdvojený House (S05E22)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Havárie (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
2007 Army Wives (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
The Minor Accomplishments of Jackie Woodman (TV seriál)
Point Pleasant (TV seriál)
Let the War Commence (E13)
Mother's Day (E12)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Night Stalker (TV seriál)
Burning Man (E04)
Point Pleasant (TV seriál)
Missing (E11)
Hell Hath No Fury Like a Woman Choked (E10)
Waking the Dead (E09)
další epizody (11)
Tráva (TV seriál)
Vyšší vzdělání (S01E07)
Odložené případy (TV seriál)
Spoušť (S02E18)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a tajný Santa (S04E09)
Hvězdná brána (TV seriál)
Osobní záležitosti (S08E18)
Pohotovost (TV seriál)
Za všechno může déšť (S12E04)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Lékařské záhady (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Nemocnice Presidio (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Tak málo času (TV seriál)
2000 Neviditelný (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Halloween sester Halliwellových (S03E04)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
Too Something (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Super Mario Bros. Super Show!, The (TV seriál)
1987 Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)

TV pořady

2007 Filmnut (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace