foto

Clare Carey

  • nar. 11.6.1967 (52 let)
    Zimbabwe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Savannah Sunrise
2013 Teachers (TV film)
2012 Lžeš, zemřeš
2011 Můj táta Rocker (TV film)
2010 The Trial
Unrequited
2009 Nejlepší vyhrává (TV film)
2008 Ptačí chřipka (TV film)
2007 Cucina, La
Shredderman vítězí (TV film)
2006 Sejmi eso
Submission
2003 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu (TV film)
2002 Sám doma 4 (TV film)
2001 Krokodýl Dundee v Los Angeles
1997 Nebezpečná podoba (TV film)
1996 Oni (TV film)
1995 Betrayed: A Story of Three Women (TV film)
1992 Posedlá (TV film)
1988 Nezvaný
Vlak do Texasu (TV film)
Voskové muzeum
1987 Škola zombií

TV seriály

2019 V zajetí kouzel (TV seriál)
All That Hard, Glossy Armor (S04E10)
2016 Aquarius (TV seriál)
Why Don't We Do It in the Road (S02E03)
Happiness is a Warm Gun (S02E02)
Helter Skelter (S02E01)
2015 Aquarius (TV seriál)
(Please Let Me Love You And) It Won't Be Wrong (S01E12)
Why? (S01E09)
Sick City (S01E08)
další epizody (5)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Tak vždy tyranům (S02E01)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Possession (S03E04)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Cti otce svého (S11E24)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Mrtvý les (S15E12)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Návnada (S02E13)
Pomsta (TV seriál)
Moc (S02E10)
2012 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Život před očima (S09E14)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Problém v hlavě (S02E09)
Castle na zabití (TV seriál)
Smolné štěstí (S03E14)
Chuck (TV seriál)
Chuck a svatební koordinátorka (S04E21)
Chuck a svůdník (S04E14)
2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a Kruh II (S03E19)
Chuck a Tic Tac (S03E10)
Private Practice (TV seriál)
Just Lose It (S04E10)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Riskantní podnik (S05E13)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Miami, máme problém (S08E15)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Skrytá identita (S01E01)
Dr. House (TV seriál)
Rozdvojený House (S05E22)
2008 Eli Stone (TV seriál)
I Want Your Sex (S01E09)
Havárie (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
Army Wives (TV seriál)
Thicker Than Water (S02E06)
Jericho (TV seriál)
Patriots and Tyrants (S02E07)
Sedition (S02E06)
Oversight (S02E04)
další epizody (4)
2007 Jericho (TV seriál)
Coalition of the Willing (S01E21)
One If by Land (S01E20)
Casus Belli (S01E19)
další epizody (8)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Slepice, nebo vejce (S04E03)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Výcvikový program (S01E08)
Jericho (TV seriál)
Vox Populi (S01E11)
Red Flag (S01E10)
Crossroads (S01E09)
další epizody (9)
The Minor Accomplishments of Jackie Woodman (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Řekni, kde ti chlapci jsou (S03E07)
Point Pleasant (TV seriál)
Let the War Commence (E13)
Mother's Day (E12)
2005 Night Stalker (TV seriál)
Burning Man (E04)
Point Pleasant (TV seriál)
Missing (E11)
Hell Hath No Fury Like a Woman Choked (E10)
Waking the Dead (E09)
další epizody (11)
Tráva (TV seriál)
Vyšší vzdělání (S01E07)
Odložené případy (TV seriál)
Spoušť (S02E18)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a tajný Santa (S04E09)
Hvězdná brána (TV seriál)
Osobní záležitosti (S08E18)
Pohotovost (TV seriál)
Za všechno může déšť (S12E04)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
Coming Home (E03)
You're Not Alone (E01)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Nemocnice Presidio (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Tak málo času (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Vzlety a pády (S04E15)
2000 Neviditelný (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Halloween sester Halliwellových (S03E04)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Presumpce neviny (S01E11)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
Špatná cesta (S01E01)
Too Something (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Super Mario Bros. Super Show!, The (TV seriál)
1987 Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Filmnut (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky