foto

Daniel Bambas

  • nar. 31.3.1980 (38 let)
    Uherské Hradiště, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Divadlo na Vinohradech
    Náměstí Míru 7
    120 00
    Praha 2

Herecká filmografie

Filmy

2018 Amadeus (divadelní záznam)
2017 Cahuenga
2014 Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!! (divadelní záznam)
2012 Královská aféra
2011 Marie Stuartovna (divadelní záznam)
2010 Sama v čase normálnosti (TV film)
2008 Chvíle pravdy (divadelní záznam)
Svatba na bitevním poli
2004 Bolero

TV seriály

2018 Specialisté (TV seriál)
Náklad smrtí (S02E34)
2015 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Peklo nezabíjí (S11E02)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Osmé nebe (S03E14)
2009 Škola pro život (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
Velmi křehké vztahy (TV seriál)
2004 Rodinná pouta (TV seriál)
2003 Strážce duší (TV seriál)

TV pořady

2018 Ceny Thálie 2017 (TV pořad)
2016 Pevnost Boyard (TV pořad)
2011 Všechno nejlepší (TV pořad)
2010 TOP STAR (TV pořad)
2007 Hádej, kdo jsem! (TV pořad)
2006 Čétéčko (TV pořad)
1987 Manéž Bolka Polívky (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace