foto

Dreama Walker

  • nar. 20.6.1986 (32 let)
    Tampa, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Dreama Walker se narodila 20. června 1986 v Tampě na Floridě, kde v roce 2004 absolvovala HB Platn High School. A přestěhovala se do kalifornského Los Angeles.

První rolička přišla v roce 2006, když se ukázala v seriálu PRÁVO A POŘÁDEK. O mnoho úspěšnější byl rok 2008 - ukázala se nejen v SEXU VE MĚSTĚ, kde měla epizodní roli, ale i v seriálu SUPER DRBNA, kde se zdržela na 14 epizod. Pomyslnou třešničkou na dortu však byla role vnučky Clinta Eastwooda ve filmu GRAN TORINO.

V roce 2009 získala roli v seriálu DOBRÁ MANŽELKA, kde vydržela 6 dílů. Objevila se i v seriálech OŠKLIVKA BETTY nebo ROYAL PAINS. V roce 2012 přišla nabídka na hlavní roli v seriálu DON´T TRUST THE B---- IN APARTMENT 23. Seriál se v roce 2013 dočká druhé série.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2019 Once Upon a Time in Hollywood
2015 Cocked (TV film)
Don't Worry Baby
Paperback
2014 Grim Sleeper, The
Kámoš napořád
2013 Podfuk
2012 Nařčení
The Discoverers
The Kitchen
Vamperifica
2011 Spratci na zabití
The Pill
2010 Sedm smrtelných hříchů (TV film)
2009 In the Meantime
2008 Gran Torino
Sex ve městě
Wherever You Are
2007 Goodbye Baby

TV seriály

2018 Brockmire (TV seriál)
The Getaway Game (S02E01)
2017 Doubt (TV seriál)
The Return (E13)
Running Out of Time (E12)
I'm In If You Are (E11)
další epizody (13)
Americký táta (TV seriál)
A Whole Slotta Love (S14E08)
2015 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Odpuštění (S16E10)
2013 Nová holka (TV seriál)
Blbeček (S03E02)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Bit Bucket (S05E02)
2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
Super drbna (TV seriál) - a.z.
New Yorku, miluji tě! (S06E10) - a.z.
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Ochranný štít (S02E16)
Okurková sezóna (S02E12)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Hlasová schránka (S02E08)
Dvojí nebezpečí (S02E02)
Smlouva s ďáblem (S01E16)
další epizody (4)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
There Is No Superwoman (E19)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Trojka (S01E09)
Super drbna (TV seriál)
Holky z valley (S02E24)
Co zbylo z J (S02E20)
Hříšné tajemství (S02E17)
další epizody (6)
2008 Super drbna (TV seriál)
Báječná lež (S02E12)
Souboj s ješitností (S02E10)
Serenina hvězda (S02E05)
další epizody (8)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Sousedská hlídka (S07E20)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace