Reklama

Reklama

VOD (1)

Pan Rolnička je v patách té, jež utekla, a vedoucí se chystají k útěku. (Disney+)

Recenze (12)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím dost dobrý, další a další zamotávačky, sice bych byl mnohem raději za čistokrevný slasher, ale i tohle mi sedlo a zatím dost vyhovuje. Mordy a atmosféra opět prvotřídní. Opravdu baví, ale vypadá to, že tam není kurva jedna normální postava a všechno to jsou pěkný šmejdi. No uvidíme co se z toho na konec vyklube. ()

WathanajX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po druhém dílu konečně zlepšení. Už se dá říct, že mám konečně pocit, že koukám na American horror story, a ne na nějaký pošahaný ani nevím, jestli se dá říct horor. Postavy ale bohužel stejně nezmoudřely stejný je to i se scénářem, který se také moc nepohnul. Příběh ale naštěstí má konečně nějaký smysl a začíná se mi i trochu líbit, jak se vyvíjí. Stále mám ale akorát pocit, že většina toho, co se stalo by se dala nacpat do jednoho solidně vypadajícího dílu a bylo by to mnohem lepší. Flashbacky zatím úplně zbytečné především ten Raye akorát to epizodu zase kousíček natáhlo. Vážně doufám, že tímhle dílem už konečně skončilo nesmyslné pobíhání po lese. Hodnocení: (3*) ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám takový pocit, že už mi tvůrci seriálu podobný postup jako v této epizodě předvedli v sezóně Roanoke. Tehdy se taky rozhodli nahradit gradaci napětí a budování kvalitní atmosféry jen přehnaným krveproléváním a rozhazováním různých tělesných součástí po blízkém i širokém okolí. Ani tehdy, ani tentokrát to na mě příliš nefungovalo. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potom ako ľudí v tábore napadne Benjamin Richter sa Brooke ocitne sama s Ritou, Ray s Chetom uviaznú v pasci a Trevor s Montanou a Xavier v lese narazia na tínedžerov, ktorí sa v kempe objavia kvôli výročiu vrážd páchaných Richterom ale nakoniec sa sami stanú jeho obeťami. Ray sa pokúsi újsť z kempu na motorke potom ako v pasci nechá Cheta, ktorému sa na pomoc vyberú Trevor a Xavier...vďaka flashbackom sa dozvedáme viac o Rayovi a Rite a séria naďalej pokračuje ako pocta slasherom 90tych rokov. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Když si falešný Klíčník zvedne masku, aby použil inhalátor, tak si jde všimnout, že jí v dalším záběru zvedá znovu. (Duoscop)
  • Když jede zdravotní sestra do táboru, tak jí hraje v autě „If You Leave Me Now“ od Chicago a po ní hraje „Maneater“ od Daryl Hall & John Oates. (Duoscop)

Reklama

Reklama