foto

Nelson Bonilla

  • nar. Camden, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Down for Whatever (TV film)
První člověk
Small Group
2016 Děda je lotr
2015 American Violence
Creed
Rezistence
2014 Falešní poldové
Nekonečná láska
2013 Z cizího krev neteče
2012 Pulse of the Indigo
Tajný agent v sukni
2009 Lynch Mob
2005 Motor Home Massacre
Sugar Creek Gang 5

TV seriály

2018 The Haunting of Hill House (TV seriál)
The Twin Thing (E04)
Steven Sees a Ghost (E01)
Ozark (TV seriál)
The Gold Coast (S02E10)
The Badger (S02E09)
The Big Sleep (S02E08)
další epizody (5)
2017 Tales (TV seriál)
Valor (TV seriál)
Full Battle Rattle (E05)
MacGyver (TV seriál)
DIY or DIE (S02E01)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
K.O. (S03E22)
2016 Quantum Break (TV seriál)
Ospalá díra (TV seriál)
Sins of the Father (S03E12)
2015 The Red Road (TV seriál)
Intruders (S02E03)
2014 Constantine (TV seriál)
The Saint of Last Resorts (E08)
Živí mrtví (TV seriál)
Porážka (S05E01)
2013 Banshee (TV seriál)
Rave party (S01E02)
Being Mary Jane (TV seriál)
2012 Revoluce (TV seriál)
Začátek (S01E01)
2011 Becky & Barry #theactorslife (TV seriál)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Peklo nebo utonutí (S03E12)

TV pořady

2007 It's Supernatural (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace