foto

Nelson Bonilla

  • nar. Camden, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Cherry
2019 Black and Blue
The Trap
2018 Down for Whatever (TV film)
První člověk
Small Group
2016 Děda je lotr
2015 American Violence
Creed
Rezistence
2014 Falešní poldové
Nekonečná láska
2013 Z cizího krev neteče
2012 Pulse of the Indigo
Tajný agent v sukni
2009 Lynch Mob
2005 Motor Home Massacre
Sugar Creek Gang 5

TV seriály

2019 Creepshow (TV seriál)
Bad Wolf Down / The Finger (E02)
2018 The Haunting (TV seriál)
Jenom dvojčata (S01E04)
Jak Steven viděl ducha (S01E01)
Ozark (TV seriál)
Zlaté pobřeží (S02E10)
Jezevec (S02E09)
Hluboký spánek (S02E08)
další epizody (5)
2017 Tales (TV seriál)
Valor (TV seriál)
Full Battle Rattle (E05)
MacGyver (TV seriál)
DIY or DIE (S02E01)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
K.O. (S03E22)
2016 Quantum Break (TV seriál)
Ospalá díra (TV seriál)
Sins of the Father (S03E12)
2015 The Red Road (TV seriál)
Intruders (S02E03)
2014 Constantine (TV seriál)
The Saint of Last Resorts (E08)
Živí mrtví (TV seriál)
Porážka (S05E01)
2013 Banshee (TV seriál)
Rave party (S01E02)
Being Mary Jane (TV seriál)
2012 Revoluce (TV seriál)
Začátek (S01E01)
2011 Becky & Barry #theactorslife (TV seriál)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Peklo nebo utonutí (S03E12)

Host

TV pořady

2007 It's Supernatural (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky