foto

Rochelle Aytes

  • nar. 17.5.1976 (44 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Magic Camp
2015 My Favorite Five
2013 Crazy Sexy Cool: The TLC Story (TV film)
Stupid Hype (TV film)
2011 Inheritance, The
2009 Mistresses (TV film)
2007 Halloweenská noc
2006 13 Graves (TV film)
Divná sešlost
2004 Někdo to rád blond

TV seriály

2020 S.W.A.T. (TV seriál)
Animus (S03E14)
Ekitai Rashku (S03E13)
2019 Dolly Parton: Hra na city (TV seriál)
Cracker Jack (E04)
The Purge (TV seriál)
7:01AM (S02E10)
Hail Mary (S02E09)
Before the Sirens (S02E08)
další epizody (10)
S.W.A.T. (TV seriál)
Lion's Den (S03E08)
Track (S03E07)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Ztracený na cestě, odkud není návratu (S09E11)
2018 Havaj 5-0 (TV seriál)
Dávná pomsta (S09E10)
Muž, který spadl z nebe (S09E02)
Kokon (S09E01)
2017 Prezident v pořadí (TV seriál)
Bodnutí ocasem (S02E02)
2016 Mistresses (TV seriál)
The Show Must Go On (S04E13)
Back to the Start (S04E12)
Fight or Flight (S04E11)
další epizody (13)
Myšlenky zločince (TV seriál)
A Beautiful Disaster (S11E18)
The Sandman (S11E17)
Derek (S11E16)
další epizody (5)
2015 Mistresses (TV seriál)
Goodbye Girl (S03E13)
Reasonable Doubt (S03E12)
Guilt by Association (S03E11)
další epizody (13)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Breath Play (S10E17)
2014 Mistresses (TV seriál)
'Til Death Do Us Part (S02E13)
Surprise (S02E12)
Choices (S02E11)
další epizody (13)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Hashtag (S10E07)
What Happens in Mecklinburg... (S09E21)
Mr. & Mrs. Anderson (S09E15)
2013 Mistresses (TV seriál)
I Choose You (S01E13)
When One Door Closes... (S01E12)
Full Disclosure (S01E11)
další epizody (13)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Return (S09E08)
2012 Dámy, nedámy (TV seriál)
2011 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Key to the City (E12)
Ve službách FBI (TV seriál)
Jako ty (S03E08)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Dopis na rozloučenou (S07E15)
Stíny minulosti (S07E14)
Ještě jsem tady (S07E13)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Broken Engagement/Trashman (E07)
Lost Child/Murder 101 (E06)
Nobody's Home/Unknown Soldier (E03)
další epizody (4)
Dark Blue (TV seriál)
Shell Game (S02E08)
Home Sweet Home (S02E07)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Knockout (S06E18)
2008 Dirt (TV seriál)
And the Winner Is (S02E06)
Ties That (Don't) Bind (S02E04)
Žralok (TV seriál)
Leaving Las Vegas (S02E14)
2007 Drive (TV seriál)
Za rozbřesku (TV seriál)
What If He's Free? (E10)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Stážistka ve spalovně (S03E06)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Mozaika (S02E14)
Pohotovost (TV seriál)
Sporná rozhodnutí (S12E12)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Velké očekávání (S06E02)
2002 Half & Half (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 The Chew (TV pořad)