foto

Rochelle Aytes

  • nar. 17.5.1976 (43 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Magic Camp
2015 My Favorite Five
2013 Crazy Sexy Cool: The TLC Story (TV film)
Stupid Hype (TV film)
2011 Inheritance, The
2009 Mistresses (TV film)
2007 Halloweenská noc
2006 13 Graves (TV film)
Divná sešlost
2004 Někdo to rád blond

TV seriály

2019 Havaj 5-0 (TV seriál)
Hala i ke ala o'i'ole mai (S09E11)
2018 Havaj 5-0 (TV seriál)
Pio ke kukui, po'ele ka hale (S09E10)
Ke Kanaka I Ha'ule Mai Ka Lewa Mai (S09E02)
Ka 'owili 'oka'i (S09E01)
2017 Prezident v pořadí (TV seriál)
Sting of the Tail (S02E02)
2016 Mistresses (TV seriál)
The Show Must Go On (S04E13)
Back to the Start (S04E12)
Fight or Flight (S04E11)
další epizody (13)
Myšlenky zločince (TV seriál)
A Beautiful Disaster (S11E18)
The Sandman (S11E17)
Derek (S11E16)
další epizody (5)
2015 Mistresses (TV seriál)
Goodbye Girl (S03E13)
Reasonable Doubt (S03E12)
Guilt by Association (S03E11)
další epizody (13)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Breath Play (S10E17)
2014 Mistresses (TV seriál)
'Til Death Do Us Part (S02E13)
Surprise (S02E12)
Choices (S02E11)
další epizody (13)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Hashtag (S10E07)
What Happens in Mecklinburg... (S09E21)
Mr. & Mrs. Anderson (S09E15)
2013 Mistresses (TV seriál)
I Choose You (S01E13)
When One Door Closes... (S01E12)
Full Disclosure (S01E11)
další epizody (13)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Return (S09E08)
2012 Dámy, nedámy (TV seriál)
2011 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Key to the City (E12)
Ve službách FBI (TV seriál)
Jako ty (S03E08)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Dopis na rozloučenou (S07E15)
Stíny minulosti (S07E14)
Ještě jsem tady (S07E13)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Broken Engagement/Trashman (E07)
Lost Child/Murder 101 (E06)
Nobody's Home/Unknown Soldier (E03)
další epizody (4)
Dark Blue (TV seriál)
Shell Game (S02E08)
Home Sweet Home (S02E07)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Knockout (S06E18)
2008 Žralok (TV seriál)
Leaving Las Vegas (S02E14)
2007 Dirt (TV seriál)
Drive (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Stážistka ve spalovně (S03E06)
2006 Za rozbřesku (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Mozaika (S02E14)
Pohotovost (TV seriál)
Sporná rozhodnutí (S12E12)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Velké očekávání (S06E02)
2002 Half & Half (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 The Chew (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace