foto

Andrew Brooke

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Modlitba lovce
Mumie
2016 David Brent: Na turné
2014 Syn Boží
Tag
2013 Jack a obři
Skleněný dům
2010 Cemetery Junction
Trinny & Susannah: From Boom to Bust (TV film)
2009 Scouting for Rudeboys
Sherlock Holmes
2008 He Kills Coppers (TV film)
Phoo Action (TV film)
Čistá práce
2006 Potomci lidí
Svědek (TV film)
2004 Den D (TV film)
2001 Nice Guy Eddie (TV film)

TV seriály

2020 The Salisbury Poisonings (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Po životě (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2019 Nezvěstná (TV seriál)
Cover (S02E06)
Bolo (S02E05)
Vraždy podle Agathy (TV seriál)
The Fairies of Fryfam (S02E02)
2018 C.B. Strike (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2017 Prime Suspect 1973 (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Smaragdové město (TV seriál)
Prison of the Abject (E02)
The Beast Forever (E01)
2016 Ripper Street (TV seriál)
The Strangers' Home (S04E01)
2015 Cuffs (TV seriál)
2014 Babylon (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
W1A (TV seriál)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
Na konec světa (S02E04)
Putování zatracenců (S02E03)
Krev bratrů (S02E02)
další epizody (4)
2013 Bible (TV seriál)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
Milenci (S01E08)
Ďábel (S01E06)
Mág (S01E04)
další epizody (5)
2012 Laboratorní krysy (TV seriál)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Dawn Till Dusk (S06E06)
Pán času (TV seriál)
Město jménem Milost (S07E03)
2011 Moje rodina (TV seriál)
Zajatci Facebooku (S11E07)
2010 Mongrels (TV seriál)
Persuasionists, The (TV seriál)
2009 Kolize (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
PhoneShop (TV seriál)
The Old Guys (TV seriál)
2008 Children, The (TV seriál)
Hotel Trubble (TV seriál)
The Inbetweeners (TV seriál)
First Day (S01E01)
The Wrong Door (TV seriál)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
Coming of Age (TV seriál)
Ajťáci (TV seriál)
Moss a Němčour (S02E03)
2006 Pulling (TV seriál)
2005 According to Bex (TV seriál)
Báječní lidé (TV seriál)
Love Soup (TV seriál)
2004 Vraždy v Londýně (TV seriál)
2003 Absolute Power (TV seriál)
2002 15 Storeys High (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky