foto

Michael Medico

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Neváhej a zavolej…
2011 Everything Is Going to Be Just Fine
Jak na věc v LA
2010 Low Grounds: The Portal
2007 Polibte nevěstu
2005 Queer Eye for the Homeless Guy
1998 Edge of Seventeen

TV seriály

2018 Grace a Frankie (TV seriál)
Krysy (S04E12)
2017 Grace a Frankie (TV seriál)
Muzikál (S03E12)
2014 Pomsta (TV seriál)
Contact (S04E08)
2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt v záři reflektorů (S07E12)
2010 Chirurgové (TV seriál)
Přetlak lidského těla (S07E08)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Šťastné mini-vánoce (S03E10)
2005 Threshold (TV seriál)
2003 Will a Grace (TV seriál)
Já a pan Jones (S06E04)
2002 Good Morning, Miami (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Tři schůzky naslepo (S09E17)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Remorse (S01E20)
Sex ve městě (TV seriál)
Kluk, holka, kluk, holka... (S03E04)
1999 Angel (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2020 Chirurgové (TV seriál)
A Hard Pill to Swallow (S16E11)
2019 Good Trouble (TV seriál)
Playing the Game (S01E04)
Chirurgové (TV seriál)
Reunited (S16E03)
2018 The Fosters (TV seriál)
Meet the Fosters (S05E20)
Giving Up the Ghost (S05E16)
2017 The Fosters (TV seriál)
Sex Ed (S04E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky