foto

Freddie Stroma

  • nar. 8.1.1987 (34 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Freddie Stroma je anglický herec a model. Narodil se 8.1.1987 v Londýně a měří 181cm. Ve filmovém průmyslu vystupuje již od roku 2006, kdy se objevil v seriálech MAYO a CASUALTY. O rok později se objevil v televizním filmu THE LAST FLIGHT TO KUWAIT a v roce 2008 si zahrál ve filmu nazvaném LADY GODIVA.

Zlom přišel v roce 2009, kdy ztvárnil jednu z vedlejších rolí ve filmu HARRY POTTER A PRINC DVOJÍ KRVE. Role studenta Cormaca McLaggena ho pořádně zviditelnila a stal se tak členem rozsáhlého světa Harryho Pottera. Díky tomuto úspěchu dostal nabídku zahrát si ve filmu 4.3.2.1 z roku 2010. V roce 2011 jej spatříme ve filmu HARRY POTTER A RELIKVIE SMRTI: 2. ČÁST, kde dovede svou prozatímní největší životní roli do konce.

Ondra "Andrew78" Novák

Herecká filmografie

Filmy

2018 Znovu ve hře
2016 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází
2014 Extraterrestrial
The Inbetweeners 2
2013 Filosofové
2012 Ladíme!
2011 Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
Moderní Popelka: Byla jednou jedna píseň
2010 4.3.2.1
Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
2009 Harry Potter a Princ dvojí krve
2007 The Last Flight to Kuwait (TV film)

TV seriály

2021 Tým (TV seriál)
Nikdo tě nemá rád. Nikdo! (E10)
Medvěd s opicí jezdí na kole (E09)
Hezký lidi to maj v životě snazší (E08)
další epizody (10)
2020 Bridgertonovi (TV seriál)
Vévoda a já (E05)
Věc cti (E04)
Umění mdloby (E03)
2019 Grand Hotel (TV seriál)
Love Thy Neighbor (E06)
2017 Time After Time (TV seriál)
The Second Hand Unwinds (E12)
I Fall Behind (E11)
Turned to Gray (E10)
další epizody (12)
2016 UnREAL (TV seriál)
Ambush (S02E07)
Casualty (S02E06)
Hra o trůny (TV seriál)
Krev mé krve (S06E06)
2015 UnREAL (TV seriál)
Future (S01E10)
Princess (S01E09)
Two (S01E08)
další epizody (10)