foto

Freddie Stroma

  • nar. 8.1.1987 (31 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Freddie Stroma je anglický herec a model. Narodil se 8.1.1987 v Londýně a měří 181cm. Ve filmovém průmyslu vystupuje již od roku 2006, kdy se objevil v seriálech MAYO a CASUALTY. O rok později se objevil v televizním filmu THE LAST FLIGHT TO KUWAIT a v roce 2008 si zahrál ve filmu nazvaném LADY GODIVA.

Zlom přišel v roce 2009, kdy ztvárnil jednu z vedlejších rolí ve filmu HARRY POTTER A PRINC DVOJÍ KRVE. Role studenta Cormaca McLaggena ho pořádně zviditelnila a stal se tak členem rozsáhlého světa Harryho Pottera. Díky tomuto úspěchu dostal nabídku zahrát si ve filmu 4.3.2.1 z roku 2010. V roce 2011 jej spatříme ve filmu HARRY POTTER A RELIKVIE SMRTI: 2. ČÁST, kde dovede svou prozatímní největší životní roli do konce.

Ondra "Andrew78" Novák

Herecká filmografie

Filmy

2018 Znovu ve hře
2016 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází
2014 Extraterrestrial
The Inbetweeners 2
2013 Filosofové
2012 Ladíme!
2011 Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
Moderní Popelka: Byla jednou jedna píseň
2010 4.3.2.1
Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
2009 Harry Potter a Princ dvojí krve
2007 The Last Flight to Kuwait (TV film)

TV seriály

2017 Time After Time (TV seriál)
Picture Fades (E05)
Secrets Stolen (E04)
Out of Time (E03)
další epizody (5)
2016 UnREAL (TV seriál)
Ambush (S02E07)
Casualty (S02E06)
Hra o trůny (TV seriál)
Krev mé krve (S06E06)
2015 UnREAL (TV seriál)
Future (S01E10)
Princess (S01E09)
Two (S01E08)
další epizody (10)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace