foto

Marie Tomsová

  • nar. 25.6.1952 (66 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Vraždy a něžnosti (TV film)
1992 Ecce Constantia (TV film)
1990 Taneční zábava (TV film)
1989 Slunce, seno a pár facek
1986 Lásky na zítřek (TV film)
Velká filmová loupež
1985 Když vy jste taková jiná (TV film)
1980 Jen si tak trochu písknout

Dokumentární

2014 Slunce, seno, 30 LET!
2010 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Marie Tomsové (S05E39)
1994 Film o filmu: Učitel tance (TV film)

TV pořady

2014 Dámský klub (TV pořad)
2013 Galashow 60 (TV pořad)
2010 Prostřeno! (TV pořad)
2001 Barvy života (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Prima jízda (TV pořad)
Zlatíčka (TV pořad)
1993 Martin Růžek (TV pořad) - mod.
1992 Kufr (TV pořad)
1991 Intenzivní kurs němčiny (TV pořad)
1988 Felixír (TV pořad)
1987 Zajíc v pytli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace