foto

Rufus Jones

  • nar. 1975
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Stan a Ollie
2017 Stopy spravedlnosti
2015 Bill
2014 Paddington
2011 Holy Flying Circus (TV film)
Lapland (TV film)
2005 Secret Smile (TV film)

TV seriály

2020 Flack (TV seriál)
Sofi (S02E01)
2019 Flack (TV seriál)
Patrick (S01E06)
Rodney (S01E05)
Brooke (S01E04)
další epizody (5)
Frayed (TV seriál)
Home (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2018 101 Dalmatian Street Shorts (TV seriál)
2017 Loaded (TV seriál)
Městské legendy (TV seriál)
Epizody (TV seriál)
Epizoda 2 (S05E02)
2016 Camping (TV seriál)
Stag (TV seriál)
Traceyino mimořádné zpravodajství (TV seriál)
2015 Prázdné místo (TV seriál)
2014 Edge of Heaven (TV seriál)
House of Fools (TV seriál)
Trying Again (TV seriál)
V čísle 9 (TV seriál)
Epizody (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
2013 Bob Servant Independent (TV seriál)
Common Ground (TV seriál)
It's Kevin (TV seriál)
Nesprávní chlápci (TV seriál)
The Chaos (TV seriál)
Up the Women (TV seriál)
Wright Way, The (TV seriál)
2012 Hunderby (TV seriál)
Toast of London (TV seriál)
Čerstvé maso (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2010 Mid Morning Matters with Alan Partridge (TV seriál)
Mongrels (TV seriál)
Pete Versus Life (TV seriál)
2009 Peep Show (TV seriál)
Jeremy se zamiloval (S06E03)
2007 Sold (TV seriál)
2005 According to Bex (TV seriál)
Komparz (TV seriál)
Love Soup (TV seriál)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Zubní šílenství (S05E14)
2002 White Teeth (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
1984 Lokomotiva Tomáš (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Home (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2013 Common Ground (TV seriál)
2012 Cardinal Burns (TV seriál)
2009 School of Comedy (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Home (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2019 Home (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)

Host

TV pořady

2012 Sunday Brunch (TV pořad)
2010 BBC Proms (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky