foto

Nicholas Carella

  • nar. 20.8.1980 (40 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Buffaloed
Thirty-Seventeen
2017 Prodigals
2016 Hearts of Christmas (TV film)
Marrying the Family
2015 The Birdwatcher
2014 Primary
Songs She Wrote About People She Knows
What an Idiot
2013 Afterparty
Den nezávislosti: Invaze
2012 Camera Shy
Duch bouře (TV film)
Random Acts of Romance
2011 Smrtící vegetace (TV film)
2010 Ledová smrt (TV film)
2009 Ledové tornádo (TV film)
Polární bouře (TV film)
2008 Hooked on Speedman
2007 Ozvěny mrtvých: Návrat (TV film)
2006 Hluboko pod kůží
Občan Duane
2004 Prom Queen: The Marc Hall Story (TV film)
2001 Ztracený rok (TV film)

TV seriály

2020 Utíkej (TV seriál)
F**k (E03)
2018 iZombie (TV seriál)
My Really Fair Lady (S04E06)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdochova vražedná vila (S12E01)
2017 Dobrý doktor (TV seriál)
Intangibles (S01E09)
Batesův motel (TV seriál)
Pouto (S05E10)
Návštěvní hodiny (S05E09)
Tělo (S05E08)
2016 Shut Eye (TV seriál)
Judgment (S01E06)
The Tower - Reversed (S01E04)
The Hanged Man (S01E02)
2015 Městečko Pines (TV seriál)
The Friendliest Place on Earth (S01E08)
Paranormal Solutions Inc. (TV seriál)
Mistresses (TV seriál)
Reasonable Doubt (S03E12)
Into the Woods (S03E04)
I'll Be Watching You (S03E02)
2014 Lovci duchů (TV seriál)
#thinman (S09E15)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
In Too Deep (E02)
Motiv (TV seriál)
Falešné doznání (S01E09)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Lacey (S02E19)
2011 Kennedyové (TV seriál)
Lancer and Lace (E07)
Hranice nemožného (TV seriál)
Černý pasažér (S03E17)
Lovci duchů (TV seriál)
Mannequin 3: The Reckoning (S06E14)
2010 V (TV seriál)
We Can't Win (S01E08)
Smallville (TV seriál)
Spiknutí (S09E14)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
Láska až za hrob (E11)
Vražda v kotelně (E07)
Vražda v kostele (E06)
další epizody (5)
Agentura Jasno (TV seriál)
Místo určení: Britská Kolumbie (S04E01)
Kyle XY (TV seriál)
In the Company of Men (S03E04)
2008 M.V.P. (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Časová smyčka (S03E04)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
Little Mosque (S01E01)
2005 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Falešný prorok (S03E13)
2004 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Hra podle Simona (S03E07)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
Astronaut Dreams (E03)
Shatterer (E02)
Pilot (E01)
Puppets Who Kill (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
1998 The Famous Jett Jackson (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Prodigals

TV seriály

2015 Paranormal Solutions Inc. (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Paranormal Solutions Inc. (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky