Reklama

Reklama

Darija Pavlovičová

Darija Pavlovičová

nar. 19.11.2001 (22 let)
Praha, Praha, Hlavní město Praha, Česko

Zajímavosti (8)

Perinbaba a dva světy (2023)

  • Perinbaba a dva světy je posledním filmem Dana Nekonečného. Do role potulného kouzelníka a komedianta vnesl svůj nezaměnitelný styl a energii. Naopak, v roli Zubaté se objeví Darija Pavlovičová, pro níž šlo o první zkušenost s celovečerním filmem. Díky dlouhým přípravám Perinbaby se mezitím stala slavnou, dokonce začala tančit ve StarDance. (Bontonfilm)

Zločiny Velké Prahy (2021)

  • Darija Pavlovičová si nesměla holit podpaží. To byl požadavek režiséra Jaroslava Brabce. „Bylo to pro mne nepříjemné, nejsem na to zvyklá. Ale chápu to. Pro některé scény to bylo důležité, hlavně pro ty milostné. Malinko jsem se styděla, spíš jsem byla nervózní, jak to bude probíhat. Bylo kolem spoustu lidí, ale nebylo to tak intimní, jak se zdá,“ přiznala Darija Pavlovičová. (rakovnik)

O léčivé vodě (2020)

  • „Nikdy by mě nenapadlo, že by mě někdo chtěl na princeznu, spíš bych to tipla na čarodějnici nebo čertici, ale byla jsem nadšená,“ uvedla Darija Pavlovičová. (SONY_)

O léčivé vodě (2020)

  • „Hanka je velmi optimistická. Na vše nahlíží pozitivně. V žádné situaci si nechce připustit, že by bylo něco špatně,“ řekla o své postavě Darija Pavlovičová. (SONY_)

O léčivé vodě (2020)

  • Do role princezny Hanky měla být původně obsazena herečka a baletka Valéria Frištik-Stašková, ta ale po čase oznámila, že je těhotná, a tak museli tvůrci najít náhradu, vlastně dvě náhrady, protože princezna Hanka se v pohádce objeví i jako malá. Podmínkou ale bylo, aby se sobě navzájem podobali. Kvůli koronaviru se casting musel udělat pouze online. Roli pak nakonec dostala Darija Pavlovičová a do role malé Hanky byla obsazena Stella Vidanová. (SONY_)

Herečka

Host

Reklama

Reklama