foto

Jaroslav Brabec

  • nar. 14.6.1954 (64 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Americké dopisy (TV film)
2013 Chvilková slabost (TV film)
Co v detektivce nebylo (TV film)
Slečna Flintová (TV film)
2012 Aplaus (TV film)
2009 Aljona (TV film)
Post Bellum (TV film)
Zasaženi bleskem (TV film)
2008 Natěrač (TV film)
2006 Kočky (TV film)
2004 Zlatá brána (TV film)
2003 P.F. 77 (TV film)
2001 Samota (TV film)
1999 Kuře melancholik
1995 Holčičky na život a na smrt
1993 Krvavý román

TV seriály

2019 Zločiny Velké Prahy (TV seriál)
2011 Setkání s hvězdou (TV seriál)
Vilma Cibulková (E01)
2007 Hraběnky (TV seriál)
Louky naproti (E17)
Vyrovnané účty (E16)
Návštěva (E15)
další epizody (17)

Dokumentární

2017 Divadlo vzdoru (TV film)
Orbis Artis Jaroslava Brabce (TV seriál)
2005 Paralelní portrét (TV film)
2003 Praha inspirativní...
2002 21 pohledů na Prahu 21. století (TV seriál)
To, co zůstává (TV film)
2001 Zdeněk Sýkora (TV film)
1998 Jan Masaryk (TV film)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)

TV pořady

1995 GENUS (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Chvilková slabost (TV film)
1999 Kuře melancholik
1995 Holčičky na život a na smrt
1993 Krvavý román

Dokumentární

2017 Divadlo vzdoru (TV film)
2005 Paralelní portrét (TV film)
2003 Praha inspirativní...
2002 21 pohledů na Prahu 21. století (TV seriál)
2001 Zdeněk Sýkora (TV film)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)

TV pořady

1995 GENUS (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

1989 Dlouhá míle (TV seriál)

Dokumentární

2014 Milan Čorba (TV film)
2013 Neobyčejné životy (TV seriál)
Vilma Cibulková (S05E01)
2011 Příběhy slavných (TV seriál)
Ten, který skákal přes kaluže (S12E04)
2008 Po stopách hvězd (TV seriál)
2007 Ohlédnutí za seriálem Hraběnky (TV film)
2000 Sametová kocovina

TV pořady

2016 Český lev 2015 (TV pořad)
2013 Živě z PALLADIA (TV pořad)
2010 Rozmarná léta českého filmu (TV pořad)
2009 Film 2009 (TV pořad)
2008 Hvězda mého srdce (TV pořad)
2006 Čétéčko (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2002 Tváře českého filmu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(24)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace