foto

Michael A. Miranda

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 First Round Down
2013 Resurrection of Tony Gitone, The
2005 Kojak (TV film)
Milionová vražda (TV film)
2002 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Patříš jen mně (TV film)
2001 Blue Hill Avenue
Flákači
Tajemná královna
1999 Nejmladší kmotr (TV film)
1998 Divoká Woo
Dvojchyba
Epidemie lásky
Tunel strachu (TV film)
Špinavá práce
1997 Prayer in the Dark, A (TV film)
Třetí dvojče (TV film)
1996 First Degree
Mafián (TV film)
Nejtvrdší zápas (TV film)
1995 Johnny Mnemonic
Jungleground
Osudné svědectví (TV film)
1994 Boozecan
Harlequin 3 - Svůdné krásky (TV film)
TekWar: TekJustice (TV film)
1993 Život s Mikeym
1992 Ranění tučňáci
1991 Jed
Manželské rošády
1989 Buying Time
Whisper to a Scream, A
1988 Hřbitovní proměna 2
The Child Saver (TV film)
1987 Nightstick (TV film)
Upíří krev
1985 Psycho Girls

TV seriály

2017 Záhady Frankie Drakeové (TV seriál)
Noční střelba (S01E06)
2016 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Srdečné pozdravy z Buffala (S09E17)
2012 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Procházka nebezpečnou čtvrtí 2. část (S05E08)
Procházka nebezpečnou čtvrtí 1. část (S05E07)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
Lockdown (S01E03)
2010 Skladiště 13 (TV seriál)
Elixír mládí (S02E04)
2005 Kojak (TV seriál)
2004 Il Duce Canadese (TV seriál)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Tutanchamonův přívěsek (S03E03)
2000 Falcone (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Poslední Mochica (S02E03)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
Budhova miska (S01E01)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Hráči (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
Traders (TV seriál)
1994 Robocop (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
1992 Secret Service (TV seriál)
1990 Maniac Mansion (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Prokletá noc (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace