foto

Zdeněk Sedláček

  • nar. 10.7.1956 (64 let)
    Plzeň, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jan Palach
2007 Paní z Izieu (TV film)
2003 Želary
1995 Venušina delta
1981 Pozor, vizita!
1980 Muž s puškou (TV film)
Rytmus 1934
1978 Lvi salónů
Čekání na déšť
1976 Noc klavíristy

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Piknik (S03E15)
Specialisté (TV seriál)
Tajemství nevěsty (S03E03)
2016 Mordparta (TV seriál)
Oběť (S01E07)
2015 Atentát (TV seriál)
Šifra (E10)
Smrt zbrojaře (E06)
Prezident (E01)
Vinaři (TV seriál)
Expedice Říp (S02E09)
2014 Clona (TV seriál)
Stopaři (E06)
2012 Merlin (TV seriál)
2010 Přešlapy (TV seriál)
Nemůžu tomu uvěřit (S03E10)
Budeš mi moc chybět (S03E09)
Tohle nebude fungovat (S03E07)
2006 Letiště (TV seriál)
Na cestě (S01E05)
2005 Eden (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)

Dokumentární

2018 Vyjednavači vestfálského míru (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky