foto

František Staněk

  • nar. 17.5.1967 (53 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Padesátka
2003 Nezvěstný (TV film)
1996 Bumerang
1995 Vápenička (TV film)
1992 Dunajská královna (TV film)
1990 Heřmánková víla (TV film)
Princezna Hyacinta a tříhlavý drak (TV film)
Zmatky kolem Katky (TV film)
1989 Divoká srdce
Kainovo znamení
Klaním se, měsíci (TV film)
Příběh '88
Značka: Na dožití (TV film)
1988 Co medvědi nevědí (TV film)
Jenom sen (TV film)
Most pro Kláru (TV film)
Můj cukrový sen (TV film)
Temná aréna (TV film)
Čert a dráha (TV film)
1986 Blankytná pohádka (TV film)
Vlčí bouda
1985 Náušnice (TV film)
1983 Komtesa Mary (TV film)

TV seriály

2020 Zrádci (TV seriál)
Vstup do prázdnoty (E01)
2018 Profesor T. (TV seriál)
Osudová chyba (E02)
Specialisté (TV seriál)
Cena za pravdu (S03E08)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Smrtelné vyhlídky (S01E02)
Modrý kód (TV seriál)
Všechno jde, když se chce (S02E34)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Smrt špiona (E07)
2016 Atentát (TV seriál)
Spravedlnost pro všechny (E18)
Síla myšlenky (E17)
Osudová nehoda (E15)
další epizody (5)
2015 Atentát (TV seriál)
Chobotnička (E09)
Právo na prodej (E04)
Mezi nácky (E03)
další epizody (5)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Přešlapy (TV seriál)
Manželství je ta nejkrásnější věc (S03E04)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Manželský kosočtverec (S01E11)
2006 Letiště (TV seriál)
1992 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Padělek (S03E05)
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)
1989 Letící delfín (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 3 (E03)
O čarovné Laskonce (TV seriál)

Dokumentární

1991 Requiem za W. A. Mozarta (TV film)

Divadelní záznam

1988 Merlin aneb Pustá zem (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky