foto

Marta Vítů

  • nar. 13.6.1970 (49 let)
    Praha, Československo

Biografie

V roce 1988 vystudovala gymnázium Nad Štolou v Praze. V roce 1994 zakončila státnicemi Přírodovědeckou fakultu UK, obor imunologie. Od roku 1988 hrála v A-studiu Rubín, hostovala v divadle Na zábradlí, v Činoherním klubu, v multiprostoru Louny. V srpnu 1996 přijala angažmá v Činoherním studiu v Ústí nad Labem.

Činoherní studio Ústí nad Labem

Herecká filmografie

Filmy

2018 Povídky z městského parku
2016 Změna kanálu (studentský film)
2015 Rodinný film
2013 Hořící keř (TV film)
Roznese tě na kopytech (TV film)
2009 Protektor
2008 Kuličky
1995 Sběratel (studentský film)
1993 Žiletky
1991 Nebe, peklo, ráj (TV film)
1990 Silnější než já

TV seriály

2019 Sever (TV seriál)
Pomáhat a chránit (E01)
Rapl (TV seriál)
Hrdinové nepracují (S02E04)
2018 Dáma a Král (TV seriál)
Vražedné ostří (S03E05)
Specialisté (TV seriál)
Konec jedné kariéry (S02E22)
2017 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Plán (S02E02)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Vídeňské líbánky (E02)
Láska a intriky (E01)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Čí je to dítě? (S01E14)
2010 Zázraky života (TV seriál)
Miminko (S01E13)
Maruška (S01E11)
Nové podmínky (S01E10)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Sedmé nebe (S02E27)
Milování omylem (S01E59)
Bacha na pohádky! (S01E58)
další epizody (4)

Dokumentární

1995 Herci

Divadelní záznam

2009 Nordost (divadelní záznam)
2007 Milada (Nedokončená opera) (divadelní záznam)