foto

Brooks Almy

  • nar. 15.7.1950 (69 let)
    Ft. Belvoir, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Never Get Outta the Boat
2001 Song of the Lark, The (TV film)
1999 Třinácté patro
1997 Anastázie
1976 Moving Violation

TV seriály

2006 Dexter (TV seriál)
Hannah Montana (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Tak trochu mimo (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Everwood (TV seriál)
George Lopez (TV seriál)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Race Ipsa Loquitor (S04E15)
Dharma & Greg (TV seriál)
Sleepless in San Francisco (S04E06)
1999 Rocket Power (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Tie-Dying the Knot (S03E08)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
The Cat's Out of the Bag (S01E20)
1997 Advokáti (TV seriál)
Spirit of America (S02E10)
Ally McBealová (TV seriál)
Fired Up (TV seriál)
Náměsíčníci (TV seriál)
Návštěvník (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky