foto

Darcy Rose Byrnes

  • nar. 4.11.1998 (18 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Darcy Rose Byrnes sa narodila a vyrastala v Los Angeles v Kalifornii. Darcy začala svoju filmovú kariéru vo veku troch rokov, ale po prvý raz sa objavila ako jednoročná v televízii, keď bola jedným zo spievajúcich bábätiek. Objavila sa tiež v reklamách pre Sony Handicam, JC Penney, Mattel, Comcast, či Tylenol. Od hrania ju neodradil ani rozvod jej rodičov.

V roku 2005-2006 získala ocenenie Young Artist za najlepší výkon v seriáli "Mladí a neklidní". Bola tiež hosťom v obľúbených seriáloch ako napr. "Bez stopy", "Ako som spoznal vašu mamu", "Stratené duše", či "Dr. House". Objavila sa tiež v mnohých divadelných hrách ako napr. "Annie," "Popoluška" a "The Music Man.

Mladá herečka navštevuje kurz žonglovania a chodí na konkurzy. Veľmi rada spieva a improvizuje a má veľké potešenie z hry so svojimi domácimi miláčikmi, potkanom Magic a papagájom Mr. Greenburd.

Karush

Herecká filmografie

Filmy

2016 Elena a tajemství Avaloru (TV film)
2014 Sofie První: Kletba princezny Ivy (TV film)
2013 Sofia the First: Holiday In Enchancia (TV film)
Sofie První: Plovoucí zámek (TV film)
2012 Sofie První: Byla nebyla jedna princezna (TV film)
Tisíc slov
2010 Amish Grace (TV film)
Dělat zázraky (TV film)
Land of the Astronauts, The
2008 Invaze žraloků (TV film)
2007 Černý pátek (TV film)
1321 Clover (TV film)
2005 1/4life (TV film)

TV seriály

2013 Sofie První (TV seriál)
2012 Legenda Korry (TV seriál)
2009 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Convertible (S02E11)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Randyho první láska (S04E22)
Čarodějnice (S04E21)
2008 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Organ Donor (S02E09)
The Injured Party (S02E06)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
A žili šťastně až do smrti (S04E06)
Prokletý ostrov (S04E05)
Miluju New Jersey (S04E03)
další epizody (5)
2007 Private Practice (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
2005 Medium (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

TV pořady

2007 The 34th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace