foto

Darcy Rose Byrnes

  • nar. 4.11.1998 (21 let)
    Burbank, California, USA

Biografie

Darcy Rose Byrnes sa narodila a vyrastala v Los Angeles v Kalifornii. Darcy začala svoju filmovú kariéru vo veku troch rokov, ale po prvý raz sa objavila ako jednoročná v televízii, keď bola jedným zo spievajúcich bábätiek. Objavila sa tiež v reklamách pre Sony Handicam, JC Penney, Mattel, Comcast, či Tylenol. Od hrania ju neodradil ani rozvod jej rodičov.

V roku 2005-2006 získala ocenenie Young Artist za najlepší výkon v seriáli "Mladí a neklidní". Bola tiež hosťom v obľúbených seriáloch ako napr. "Bez stopy", "Ako som spoznal vašu mamu", "Stratené duše", či "Dr. House". Objavila sa tiež v mnohých divadelných hrách ako napr. "Annie," "Popoluška" a "The Music Man.

Mladá herečka navštevuje kurz žonglovania a chodí na konkurzy. Veľmi rada spieva a improvizuje a má veľké potešenie z hry so svojimi domácimi miláčikmi, potkanom Magic a papagájom Mr. Greenburd.

Karush

Herecká filmografie

Filmy

2020 Isi a Ossi
2019 Spirit volnost nadevše: Vánoce se Spiritem (TV film)
2014 Sofie První: Kletba princezny Ivy (TV film)
2013 Sofia the First: Holiday In Enchancia (TV film)
Sofie První: Plovoucí zámek (TV film)
2012 Sofie První: Byla nebyla jedna princezna (TV film)
Tisíc slov
2010 Amish Grace (TV film)
Dělat zázraky (TV film)
Land of the Astronauts, The
2008 Invaze žraloků (TV film)
2007 1321 Clover (TV film)
Černý pátek (TV film)
2005 1/4life (TV film)

TV seriály

2016 Elena z Avaloru (TV seriál)
Elena a tajemství Avaloru (S01E11)
2014 Legenda Korry (TV seriál)
The Battle of Zaofu (S04E06)
The Calling (S04E04)
After All These Years (S04E01)
další epizody (7)
2013 Sofie První (TV seriál)
Legenda Korry (TV seriál)
Světlo v temnotě (S02E14)
Průvodce (S02E09)
Občanské války, druhá část (S02E04)
další epizody (5)
2012 Legenda Korry (TV seriál)
Dohra (S01E12)
Změna rovnováhy (S01E10)
Setkání protikladů (S01E08)
další epizody (8)
Zoufalé manželky (TV seriál)
To já za všechno můžu (S08E22)
Co řeknou lidi (S08E21)
Jak chutná bezmoc (S08E20)
další epizody (8)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Balada o nedůvěře (S08E08)
Vše pod kontrolou (S08E07)
Nářek čarodějnice (S08E06)
další epizody (12)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Smutné Díkůvzdání (S07E08)
Jak chutná ponížení (S07E07)
Čeho se nejvíc bojíte? (S07E06)
další epizody (8)
2009 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Convertible (S02E11)
Private Practice (TV seriál)
Homeward Bound (S02E12)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Randyho první láska (S04E22)
Čarodějnice (S04E21)
Médium (TV seriál)
A Taste of Her Own Medicine (S05E05)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Cursed (S04E21)
Dr. House (TV seriál)
Společenská dohoda (S05E17)
2008 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Organ Donor (S02E09)
The Injured Party (S02E06)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
A žili šťastně až do smrti (S04E06)
Prokletý ostrov (S04E05)
Miluju New Jersey (S04E03)
další epizody (5)
2007 Bratři a sestry (TV seriál)
Noční hra (S01E19)
Odložené případy (TV seriál)
Sen o dolarech (S04E18)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 The 34th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky