foto

Libor Hruška

  • nar. 27.9.1965 (52 let)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Řachanda
2011 Rekvalifikace
2006 Swingtime (TV film)
1994 V erbu lvice
1990 Král kolonád
1987 Máme se rádi (TV film)
1985 Čardášová Julie
1981 Dům pro celou rodinu (TV film)

TV seriály

2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Rapl (TV seriál)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Diskuze k tvůrci (5)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace