Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pytláctví ke kraji odjakživa patřilo a vyrabované jelení obory nejsou případem pro kriminálku. Tedy jen do chvíle, než se pod sněhem v železech najde zavražděný hajný... (Česká televize)

Recenze (30)

mh.mail 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

60% — Smrt je tentokrát brutálně drsná a krvavá, ale je smutné, když se režisér snaží natočit scénu s vrahem tak, aby tam byl, ale nebyl poznat. Jenže pak se v průběhu děje objeví ten správný herec a vy víte, že to je on, protože nikdo jiný nemá takovou postavu. Nevím, jestli si to autoři neuvědomují, nebo je to schválně, ale už jsem se s tím setkal ve více filmech. Je však stále jasnější, že o něco zábavnější než jednotlivé případy je ta hlavní linie. Utvrdil jsem se ve svém podezření na pachatele vraždy Hany W. Možná se mýlím, ale něco je mi na něm podezřelé. Kunešova hláška „only people“ byla luxusní. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další pěkný díl kriminálky, kde mi vskutku nevadí osobní problémy policistů. Vrah byl tentokrát sice jasný již celkem brzy i pro mě, ale pěkná pointa napravila závěrečnou pasáž, kdy byl děj byl dost překombinovaný. Nejzajímavější ovšem bylo, že Kuneš se i usmál a černý humor v dnešním dílu zazněl i anglicky. "Střílel jste někdy na jelena?" "Jen na lidi!" :-) ()

Reklama

huspenina33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svatbu jsem nepochopil. Proč je oddává farář, který není farářem, těžko to pak asi platí :-) vrah zase celkem jasný po cca 20 minutách, díky blbě rozostřené kameře, ale i díky menší dedukci. Jenom hlášky ONLY PEOPLE to nezachrání. Nerozumím taky proč se nehledali ty peníze?? Proč je Kuneš nechtěl po vrahovi, který notabene chtěl zabít jeho kolegini. Tyhle podivnosti a absence jakéhokoliv překvapení, zvratu ve vyšetřování to kazí. Jinak super prostředí, dobrá atmosféra, která by se určitě dala rozvinout do zapeklitějšího případu, ale asi za hoďku se toho moc nestihne. ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak lidi, už chápete, proč dávám všem dílům odpad?Tak ta svatba, to snad vynecháme, to byl sled takových absurdit, že je škoda to komentovat.Nebo ne.Vyorálek už před časem odejde z církve, přesto pár v klidu oddá v kostele, v ornátu.kdo mu ten kostel půjčil?Ženich a svědek nedostanou volno a musí k mrtvole, kde jsou naprosto všichni.Ten nearogantní "sympaťák" Kuneš jim pár vteřin před dokončením obřadu svatbu zničí!!!No a pak to jde ráz naráz.Kuneš prohledá trezor, ukradne z něj nějaké kameny, nechá tam milion otiskl a pak tam nechá zavolat techniky.Rohanová chlastá vodu a čaroděj-dobroděj zatají balík peněz, který je hlavním motivem vraždy, rodince samotného-opět masového vraha!!!!Takže Kuneš je přeložen za trest na hory a má tu daleko závažnější případy, než by se dočkal na kriminálce v New Yorku, protože v díře, kde žije 2000 obyvatel jsou masové vraždy na denním pořádku, to ví každý!!"Pokud jedete do Německa, nejezděte přes Jáchymov, to nemůžete přežít:)))))))) ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně dobrý díl, ve kterém se nám Lupínek ožení, na scéně se opět objeví Gregor s kágébékágem Vaculíkem, který má políčeno na šéfa kriminálky. Mezitím v železech umrzne postarší hajný a případ pro všechny je na světě. Slepičková se do toho zaplete více, než je zdrávo a celá parta má co dělat, aby včas odhalila pachatele a zachránila Slepičkovou před věčnou cestou do zamrzlých lovišť. Dílu nechybí napětí, ale ani chytře použitý humor. Super. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Tento díl se natáčel na Božím Daru, Jáchymově, v kapli Suchá, bývalých kasárnách Hřebečná, Merklíně a na rozhledně Bleiberg u Bublavy. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama